Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Арман Бабикян: Ако Президентството се превърне в родилен дом за нови политически проекти, това не е добре и за Радев

Политика

Арман Бабикян: Ако Президентството се превърне в родилен дом за нови политически проекти, това не е добре и за Радев

Арман Бабикян: Ако Президентството се превърне в родилен дом за нови политически проекти, това не е добре и за Радев - Tribune.bg
Снимка:

Саботажът на съветническия екип на министър-председателя трябва да спре, категоричен е той

Арман Бабикян сравни Президентстовто с родилен дом за нови политически проекти.

„Саботажът на съветническия екип на министър-председателя трябва да спре. Колкото по-бързо, толкова по-добре. Защото тихото ми поведение ще премине към шумно и ще започна да говоря поименно“. Това е заявил Арман Бабикян от „Ние идваме“ пред TV+.

„Ако Президентството на България се превърне в родилен дом за нови политически проекти, това не е добре и за президента. Трябва да има една граница, която не се преминава“, посочи още Бабикян.

„Когато страната не е под диктатура е добре демаркационните линии да останат на ниво сътрудничество, но не да имаме продуцентско звено, което обитава едната страна на „Дондуков“, за да запълва другата – това няма да завърши добре“, категоричен е той.

„Беличев съм го слушал в Комисия – изключително несвързани обяснения за неща, които очевидно ощетяват страната. Дано господин Караджов да е подведен, защото както сме си говорили винаги има две хипотези“, казва още Арман Бабикян.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (4)

кесо Е те това не бех очаквал от тебе, Арманчо. Ти, който бе като един сущий Матросов /даже според обемът ти дори трима Матросовци/ пред президента сега да хулиш неговото непогрешимо окръжение от "цивилни" съветници си е чиста гербаджийска провокация. Не са хубави тия работи. Затова бързо отивай на Дондуков 2, падай на колене /ти поне имаш опит в това още от 2020/, целувай ръка или нещо друго и моли за прошка. Айде не губи време, че току виж Борисосв набързо ти издал членска книжка на ГЕРБ.
01.02.2022 14:03 / Отговор
Лино Колко екофти когато отпаднеш от власта.
То не бяха домати , вмирисана риба и сега какво едно нищо.
Тоя от дондуков 2 Ви показа , не ставате за нищо.
Сега са наред тия от промяната, Хардварските дупета.
Прав си президенството родилен дом, а министерството курварник.
01.02.2022 14:21 / Отговор
attropo софийското лайнометче,емигрирало във Варна,осрало след това София,плюе на ръката,която го подпираше по дупето на *прутестите*?!?армандо,неблагодарник долен!!!!
01.02.2022 14:39 / Отговор
Татко Радев Това ревност към други братчета и сестри ли е?
01.02.2022 14:51 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети