Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Асен Генов за речта на Радев: Дълбок популизъм

Политика

Асен Генов за речта на Радев: Дълбок популизъм

Асен Генов за речта на Радев: Дълбок популизъм - Tribune.bg
Снимка:

Не вижда ли президентът в своите щастливи сънища един римейк на България от 30-те години със забранени партии, пита блогърът

„Това, което Радев каза, е посредствен, дълбоко вграден популизъм. В своите нападки към установената многопартийна система, докъде ще достигне? Дали не вижда в своите щастливи сънища един римейк на България от 30-те години със забранени партии?“, коментира речта на президента Румен Радев пред НС блогърът Асен Генов.

Той е категоричен и че президентът в речта си изцяло е говорил в полза на БСП. Блогърът изказа и учудване, че държавният глава не взе никакво отношение по важни международни теми, които в момента са на дневен ред в света.

„Всичките фракции, отлюспили се от БСП, независимо от кого, се представляват са в един синхрон – проруски, антиевропейски и антинатовски“, посочи още Генов.

Той коментира и предстоящите местни избори и кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. Попитан от водещия дали президентът не говори в подкрепа на Манолова, Генов коментира:

 „Наистина ли Манолова е контрапункт на БСП в столицата, при все че най-вероятно БСП-София ще я подкрепи и най-вероятно висшият орган на партията ще се съгласи и ще приеме партийното решение на софийската си структура“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Адриан Рангелов Това недоносче да си боядисва паметниците и да не говори глупости!Толкова млад а толкова продажен!
05.09.2019 16:52 / Отговор
читател Педерас долен къде ли ще ти дчупят простата кратуна.Не е популист а казва истината лоято съвпада д изказването нс ЕСЩо не си пасеш магарето .
05.09.2019 23:20 / Отговор
Делчо Попов След като години наред Асенчо Генов подкрепяше своите приятели и съмишленици от кръга "Капитал" като Иво Прокопиев, Христо Иванов, Борислав Сандов, Тома Белев и сие, сега Асенчо явно е преминал в другата коалиция и мощно громи своите бивши приятели от уж "Демократична България" и в този случай - Радев! Истински кришнар!
09.09.2019 15:49 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати