Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Асен Василев на тайна среща с представители на петролния монополист „Лукойл“?

Политика

Асен Василев на тайна среща с представители на петролния монополист „Лукойл“?

Асен Василев на тайна среща с представители на петролния монополист Лукойл? - Tribune.bg
Снимка:

Вицепремиерът Асен Василев е бил на тайна среща с представители на петролния монополист „Лукойл“, която се е провела на 12 март следобед, твърдят източници на Tribune.bg.

Каква е била целта на посещението на вицепремиера  все още не е ясно, защото до този  няма публична информация. Остава загадка и защо точно Асен Василев е провел тази среща, а не икономическият министър Нинова, която преди месец обяви, че  ще прави проверка на цената на горивата във всички бензиностанции.

Загадка остава и какво точно е договорено  между правителството и петролния монополист, след като най-скъпият нефт  падна с повече от 10%, а у нас  цените по бензиноколонките скачат – за седмица котировките на дизела се качиха от 3,01 лв. в понеделник на 3,08 лв.

Припомняме, че още при стъпването си в длъжност правителството има топла връзка с „Лукойл“, благодарение на  Диана Дамянова, която прави PR стратегиите на Кирил Петков и Асен Василев. Дамянова е по-известна в средите като медиен съветник на шефа на „Лукойл“ Валентин Златев.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети