Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Асен Василев: Заставам зад думите си в записа

Политика

Асен Василев: Заставам зад думите си в записа

Асен Василев: Заставам зад думите си в записа - Tribune.bg
Снимка:

„На този запис няма нито една дума, зад която не бих застанал. Видях, че са рязани мои изказвания като това за съгласуване на службата и за държавната администрация. Казвал съм това по площадите пред избирателите“, заяви пред Нова телевизия съпредседателят на ПП-ДБ Асен Василев по повод на изтеклите записи от заседанието на „Промяната“.

„Цялата мелодрама може би е с цел да се извадали някакво предимство в преговорите с ГЕРБ, но оторизиран е Денков“, загатна позицията си Василев. Той заяви, че сме щели да чуем от следващия запис, ако бъде пуснат неговата позиция дали трябвало да има отстъпки в преговорите. „Ако отстъпките са за размразяване, не трябва да се правят“.

Асен Василев заяви още, че не бил интересен Радостин Василев, защото той е очаквал атака срещу това правителство, „имало много силни интереси то да не се състои“. Продължи да заявява, че ако записът не било изтекъл от техен член е щяло да се случи от някоя „жълта медия“ – „Службите се занимават с интриги“. По думите му е нормално тези назначение да бъдат одобрени от партньорските ни служби, които били именно в посолствата. Според него, за да може тези хора да си свършат работата, те трябва да имат доверие, да са одобрени от партньорските служби на съюзите, в които България участва. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети
Кой е вашият кандидат за кмет на София?
Покажи резултати Скрий резултати