Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Атака“ притеснени какво ядем и пием ли отровно кафе

Политика

„Атака“ притеснени какво ядем и пием ли отровно кафе

Атака притеснени какво ядем и пием ли отровно кафе - Tribune.bg
Снимка:

Десислав Чуколов напусна Комисията за контрол на службите

Народният представител от „Атака“ Десислав Чуколов поиска в началото на заседанието на парламентарната Комисия за контрол на службите да се изслуша шефа на Агенцията за безопасност на храните Дамян Илиев.

„Става въпрос за здраве. Той да ни каже става ли въпрос за отравяне, или не. Всъщност тук въпросът е каква храна ядем и какво кафе консумираме, ако щете. Има ли в продуктите подобен тип вещества?“, аргументира се Чуколов.

Като български националист той гледал българския интерес. „Знаете, че всекидневно се приемат в Пирогов и други лечебни заведения много български граждани с хранителни отравяния и за нас това е важно. Поисках да бъде поканен г-н Дамян Илиев и г-н Маргаритов, председател на Комисията за защита на потребителите, но не беше прието това от Комисията“, оплака се атакистът.

Той не искал да всява паника, а просто да алармира за този проблем. Всъщност това, което имаше у нас преди години като БДС, която да контролира качеството на храните и дали са отровни, в момента липсва, предупреди Чуколов.

Той коментира, че на заседанието на парламентарната Комисия за контрол на службите не присъства Емилиян Гебрев, който е потенциалната жертва на отравяне. Причината била, че Гебрев не искал да бъде изслушан.

Автор: Моника Гаджанова

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети