Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Атанасов ласкае Радев: Нямам нито една забележка

Политика

Атанас Атанасов ласкае Радев: Нямам нито една забележка

Атанас Атанасов ласкае Радев: Нямам нито една забележка - Tribune.bg
Снимка:

„Не съм гласувал за Румен Радев защото той беше кандидат на БСП и не го познавах. Но през последната година нямам нито една забележка към Румен Радев по отношение на неговите действия и оценка за изпълнителната власт.“ Това заяви пред БНТ Атанас Атанасов от „Демократична България“.

„Цялата извънпарламентарна опозиция твърди, че иска демонтаж на модел на управление на ГЕРБ. Ние ще търсим сътрудничество с тях. Коалиция се употребява твърде произволно. Искам категорична да заявя: ДБ няма да участва в коалиция за правителство на Бойко Борисов или на Корнелия Нинова. Третата политическа сила, на която президентът връчва мандат за управление е по негов избор и това би могла да бъде „Демократична България““, заяви Атанасов.

Той коментира, че гласуването по пощата и видеонаблюдението в секциите са поставени на масата от „Демократична България“. 

Атанасов се хвърли и в конспирация по повод на мерките срещу COVID-19. „Ако вляза в конспиративно мислене, ще кажа, че сегашното разхлабване на мерките има за цел по изборите те да се затегнат, за да се намали избирателната активност. Управляващите правят опит да намалят избирателната активност със страх“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (20)

Гномско. Лазеха пред пРезидента да им даде техен прокурор, сега лазят да им даде мандат.
24.01.2021 12:54 / Отговор
Анастас #

Лазят зашщото са обикновени Минетчии, Сър !!

(еротично)
24.01.2021 13:22
КОГА "РАЗ-ГРАДСКАТА ДЕСНИЦА" ЩЕ ИСКА ОСТАВКАТА НА ЧЕРВЕНАТА МУТРА РУМЕН РАДЕВ? ЗА ПОДКРЕПАТА НА ПУТИН?
24.01.2021 13:33
Аналитично* Радев ще ви даде мандат, само ако БСП му разреши! "Нито стъпчица встрани от интересите на БСП!" - с това заклинание му връчиха мандата!
Гном'ът що иска да ни прави луди, че пРезидентът има самостоятелна власт?!? Да се допита до др. Йотова.
Така че, вместе с БСП - вперьод!
24.01.2021 15:31
ЧЕРВЕНИТЕ ШМЕКЕРИ, РЕКЛАМИРАЩИ СЕ ЗА ГРАДСКА ДЕСНИЦА ПОД ЗНАМЕТО НА ПУТИН... ПОДКРЕПЯТ РУМЕН РАДЕВ, КОЙТО ПОДКРЕПИ ПУТИН ЗА АРЕСТА НА НАВАЛНИ......
24.01.2021 13:02 / Отговор
Анастас #

Нито Градска, нито Десница, Сър !

Просто са РазГрадска Левица от Дръгалефски тип.

(политологично)
24.01.2021 13:24
Жоро Гоцев На тоя защо му викат ГНОМ? КАКВО Е ТОВА ГНОМ?
24.01.2021 13:05 / Отговор
Гном е митично създание, както и трол. Напоследък не можеш да направиш и крачка без да се спънеш в някое такова. :)
24.01.2021 13:53
Мимето Може ли някой да направи психопрофил на избирателя на ДБ!? Що за човешко същество би гласувало за Атанасов?! Мерси!
24.01.2021 15:52
Абсолютно е прав ген.Атанасов. Принципен човек е президентът, както и ДСБ. А отново мафиотско говедо Борисов се заиграва с Навални, за да отклони вниманието на българите от несправяне с организиране на изборите, с некачественото пътно строителство и метрото, тъй като се краде грандиозно, с предоставяне на бюджетни пари за газопровод, който не е необходим на България, а на Русия. И ако не беше го построил го очакваше от Путин новичок.
24.01.2021 13:11 / Отговор
Да! Пълна идеологическо падение на ДСБ/Гнома! Президент'А се бори срещу Борисов, за да му отнеме и да получи властта! Това не е идеология! Това е КОРИСТ!
24.01.2021 13:14
"Абсолютно" ... Е ЧЕРВЕН ШМЕКЕР, РЕКЛАМИРАЩ СЕ ЗА ГРАДСКА ДЕСНИЦА=ПОМИЯРСКА ЛЕВИЦА.......
МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ИЗЛЪЖЕ БЪЛГАРИТЕ.......
ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ МИРИШАТ НА МЪРША.......
24.01.2021 13:29
Ха ха, Тролчо пак си пусна миризмата! Я сподели, каква е нормата, колко пъти трябва да напишеш ..."мутра", "мафиот", "хунта"," диктатура"..., че да вържеш нормата ? Жалък бездарен Трол! А за говорителя на Черепа,"Фигурантът" Радев, нещо да споделиш?
24.01.2021 14:28
Това е - каза си го. Ако гласоподавателите на ДСБ също нямат нито една забележка към президента Радев, да гласуват за Атанасов. Малко ми е необяснимо, в този случай, защо не гласуват директно за БСП. Така поне ще знаем кой ще направи белите, не после да си бършат ръцете един с друг. Зорът е да се осигурят депутатски заплати на десетина човека за 4 години, шанс за допълнителни доходи чрез лобизъм и изнудване и субсидийка за партийната администрация.
24.01.2021 13:37 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати