Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Атанасов: Няма сделка, това е политическа оферта

Политика

Атанас Атанасов: Няма сделка, това е политическа оферта

Атанас Атанасов: Няма сделка, това е политическа оферта - Tribune.bg
Снимка:

Хората не искат избори, но ако не можем да се разберем това е единственият изход

„Меморандумът е  покана за преговори към нашите коалиционни партньори. В този меморандум всички си насочват вниманието към кадровите въпроси, но това не е основното. Основното е преди ротацията да седнем на масата на преговорите, без никакви червени линии, и да си изясним политиките оттук нататък, които ще упражняваме заедно през тези 9 месеца“. Това заяви пред журналисти в парламента лидерът на ДСБ Атанас Атанасов.

„Това е нашето предложение, което беше изпратено от ПП-ДБ в 14: 21 минути на Габриел предварително, за да са информираме какво предлагаме. Тя не е ли ГЕРБ?“, отговори той на въпроса защо политическата партия не е получила меморандума им.

„Няма сделка, би имало такава, ако има окончателенм документ. Това е политическа оферта. Трябва в спокойна среда да седнем двете страни и да започнем преговори как ще се упражнява властта след ротацията Всичко може да се договори, няма червени линии. Има няколко варианта“, заяви още депутатът, но не покаже да каже подробности за идеята как двамата - Денков и Габриел може да имат външни изяви.

В заключение Атанас Атанасов коментира, че хората не искат избори, но ако с ГЕРБ не се разберат това ще е единственият изход.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати