Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Атанасов отговори на Нинова: Дяволът е в детайлите

Политика

Атанас Атанасов отговори на Нинова: Дяволът е в детайлите

Атанас Атанасов отговори на Нинова: Дяволът е в детайлите - Tribune.bg
Снимка:

Атанасов щял да предложи ДБ изобщо да ходи на срещата с ГЕРБ

Атанас Атанасов от ДСБ отговори на упрека на лидера на БСП Корнелия Нинова, че новите партии не са подкрепили предложеният то левицата мораториум върху сделките и смяна на бордовете от отиващото си правителство. Пред бТВ Атанасов заяви: „Дяволът е в детайлите“. Той обясни, че Нинова е опитала да прокара предложението заедно с комисията за ревизия на управлението Борисов и после не е внесла отделна точка, както е обещала.

На въпрос какво очаква от партията на Слави Трифонов той обясни, че досега „Демократична България“ не е водила никакви разговори с техни представители.

Съпредседателят на ДБ обясни още, че не са идеологически най-близки с ГЕРБ и няма основание за водене на каквито и да било разговори. „ГЕРБ трябва да разберат, че са в абсолютна изолация и че никой не иска да разговаря с тях за общо управление“, каза Атанасов.

По думите на Атанасов за поисканата подкрепа от ГЕРБ, отговорът е категорично не.

„Аз ще предложа на колегите от ПГ изобщо да не ходим на срещата с ГЕРБ, защото от това могат да последват и някакви спекулации, да се опитат да внушат, че все пак търсим някакво сътрудничество. Не виждам никакъв смисъл да се водят каквито и да е диалози с ГЕРБ. ГЕРБ трябва да разберат, че тяхното място е в опозиция”, добави Атанасов. „А не да се опитват да бъдат управляваща опозиция”, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети