Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Атанасов: ПП-ДБ ще върнат празна папката с втория мандат още днес

Политика

Атанас Атанасов: ПП-ДБ ще върнат празна папката с втория мандат още днес

Атанас Атанасов: ПП-ДБ ще върнат празна папката с втория мандат още днес - Tribune.bg
Снимка:

Ген. Атанас Атанасов - съпредседател на ПП-ДБ обясни в ефира на БНТ, че "Продължаваме промяната" - "Демократична България" ще върнат на президента Румен Радев празна папка за втория мандат.

"Ще отидем при президента с ръководството на парламентарната група и с Николай Денков, но ще върнем празна папката, защото нямаме подкрепа за създаване на правителство. Вчера следобед ГЕРБ заявиха категорично, че не желаят да участват в преговори за втория мандат. Би било чудо да има някаква промяна, но не зависи от нас. Всички видяха, че ние направихме всичко възможно и се борихме до последно за това да има правителство. Защото много добре съзнаваме като политическа сила, че близо две трети от българските граждани не желаят предсрочни избори".

В кулоарите на НС Атнасов направи допълнение, че отговорността за това България да отива отново на парламентарни избори е изцяло на ГЕРБ.

“Виждате, че вчера ние направихме последен опит, като им предложихме да си изпълнят ангажимента от преди девет месеца, който поеха, да предложат за втората част на ротацията премиер. Отказаха, виждате, че не искат", смята Атанасов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети