Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанас Зафиров: Този път няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си

Политика

Атанас Зафиров: Този път няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си

Атанас Зафиров: Този път няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си - Tribune.bg
Снимка:

Мисля, че този път няма как Корнелия Нинова да оттегли оставката си, коментира пред БТВ заместник-председателят на БСП по коалиционна политика Атанас Зафиров.

„Добрите отношения в политиката не трябва да изместват казването на истината. Няма място за емоции, срещата с „Продължаваме промяната“ е преминала в много приятелски и конструктивен дух“, изтъква Зафиров относно предстоящите преговори за коалиционно правителство. Според него преговорите ще се водят от Корнелия Нинова, тъй като тя продължава да изпълнява функциите си на председател.

„Смятам, че Нинова поема цялата отговорност и показва много силен ход. Факт е, че това са много ниски резултати за БСП, необичайно ниски. Най-важно е нашето участие в преговорите, които започнаха за правителство. Успешният ход на тези преговори, да заработи новия парламент, да бъде приет държавния бюджет и в рамките на седмици да дадем перспектива на българските граждани“, отбелязва Зафиров. По думите му, оставката на Нинова е била подадена рано.

„Най-голямата задача е участието в балотажа в неделя и мобилизирането на партията за Румен Радев и Илияна Йотова. Втората задача е участието в преговорите за кабинет“, посочва Зафиров. Той вижда разлом между Радев и Герджиков, поради което социалистите трябва да са наясно в каква посока поема държавата.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети