Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов: Аргументите, за оставката на БСП за всеки един народен представител, са копи-пейст

Политика

Атанасов: Аргументите, за оставката на БСП за всеки един народен представител, са копи-пейст

Атанасов: Аргументите, за оставката на БСП за всеки един народен представител, са копи-пейст - Tribune.bg
Снимка:

БСП превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица, каза депутатът

БСП превърнаха Цвета Караянчева в политическа мъченица. В какво ли не я обвиниха, колегите от опозицията прекалиха с „дозата на отровата“. Това коментира пред bTV Славчо Атанасов – депутат от ОП.

Приватизацията в България беше направена по един криминален начин. Не могат да ме обвинят в пристрастия към ГЕРБ, а най-малко към ГЕРБ-Пловдив, каза Атанасов.

Вчера народният представил отправи остри нападки срещу лидерът на БСП Корнелия Нинова. „Г-жа Караянчева не е откраднала нито стотинка, за разлика от други политици, които на 28 години станаха приватизатори“, каза Атанасов вчера.

„Караянчева е сред малкото политици, които не са корумпирани. Тя не пипнала и една стотинка от държавните пари. Затова я защитих в Народното събрание“, допълни той.

„Опозицията премина границата няколко пъти в парламентарна зала. Аргументите, за оставката на БСП за всеки един народен представител, са копи-пейст“, каза още Атанасов.

Той коментира и дали ще има оставка и предсрочни избори: „Не стои въпросът за оставка, това искане на остава вкарва опозицията в политически капан, казах го на колегите , загубиха дебата вчера, постигнаха две неща, сплотиха управляващото мнозинство, превърнаха Цвета в политически мъченик.“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети