Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов не бил виждал Денков да тича с оставка: Той не е страхлив човек

Политика

Атанасов не бил виждал Денков да тича с оставка: Той не е страхлив човек

Атанасов не бил виждал Денков да тича с оставка: Той не е страхлив човек - Tribune.bg
Снимка:

Ген. Атанас Атанасов от ДБ заяви, че не вярва премиерът Николай Денков да тича с оставката си заради дерогацията, както казва Делян Добрев от ГЕРБ. „Денков не е страхлив човек, а е своеобразен образ на мека сила. Елегантен и образован, но действа смело“, заяви Атанасов.

Според него няма как в хода на кампанията Делян Добрев да не иска да скочат горивата. „След изборите ще видим проекта за бюджет. Ще се намери решение. Сигурно на Асен Василев му трябват пари заради много дупки“.

Атанасов попита кой работи за националния интерес – Радев или правителството, което се грижи затова да не скачат цените на горивата.

Атанасов сравни БСП със старите болшевики, а „Възраждане“ с новите. Повод е втория обещан от социалистите вот на недоверие срещу правителството в областта на националната сигурност и отбраната.

„Трябва да бъде направена оценка на всеки един от министрите и заедно решим, че някой не си е свършил добре работата, тогава може да има смяна на министри“, коментира Атанасов недоволството на Бойко Борисов от работата на определени министри в изпълнителната власт.

Генералът обясни на Радев, че той нямал правомощия в обществен ред и сигурността в страната, което било задължение на МС

„Сега има претенции защо вътрешният министър не отишъл на някаква си седянка. Има си КСНС и основните участници са лидерите на партии. Несеризно е, че ще го ползваме с политически цели“, заключи Атанасов.  

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети