Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов призна: Искат управленски мандат, ще работят със Слави, Манолова и Отровното трио

Политика

Атанасов призна: Искат управленски мандат, ще работят със Слави, Манолова и Отровното трио

Атанасов призна: Искат управленски мандат, ще работят със Слави, Манолова и Отровното трио - Tribune.bg
Снимка:

Българската власт няма общественото доверие, за да налага тежките мерки, смята той

Ген. Атанас Атанасов, съпредседател на Демократична България призна, че неговите съмишленици са готови да се коалират с всеки извън ГЕРБ.

„Демократична България ще работи за получаване на управленски мандат и ще работи със Слави, Мая Манолова и Отровното трио. Мая вече се е променила“, обясни той.

„През пролетта, когато бяха наложени тежки ограничения и те дадоха резултат, господин министър-председателят даваше по два брифинга на ден. Сега не го виждаме. Той много обича да се бори да е първенец за нещо и този път успя - да направи България първенец по смъртност в света. Ето това е резултат от липсата на план, от липсата на мерки и от закъснелите мерки, които сега се вземат в последния момент“, заяви Атанасов.

Той подчерта, че „Демократична България“ е била против такива действия като горене на маски.

„Вирусът съществува, той е много опасен, трябва да има мерки и те трябва да се спазват. Въпросът е, че българската власт днес няма общественото доверие, за да налага такива тежки мерки“, обяви той.

Атанасов се накара на шефът на Пирогов Асен Балтов, който си „позволил“ да критикува протестите срещу мерките.

„Не му е работа на г-н Балтов да коментира кой и защо протестира в България. Така се получава конфузно, когато политическите решения трябва да се обясняват от хора, които нямат политически ангажименти. Тези, които вземат решенията, трябва да обясняват“, заяви той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (27)

Ха ха, Мая Общата вече се била "променила"? Това някакъв нелеп опит за шега ли е? Наша Пена вече не е уруспия, тя ще пуска вече само по любов!
По-скоро на вас ви лъснаха червените з'адници! Има ли на някой да не му е ясно , че играете в един и същ евтин порно сценарий! Плахо се надявате болшевиките от Позитано да успеят с преврата, и ако може пак да ви назначат за ..."десни"!
25.11.2020 22:08 / Отговор
Анастас #

Татяна Дончева - Десен Човек ..
Мая Мазолова - вче не е Костинбродска Пача а се е променила ...

Мдаа ... => Костовашкия Тъпунгерат все още не е стигнал дънот.

(препикаващо дръгалевските заразени)
26.11.2020 04:57
Дънов Какво нещо е политиката!
Кратко на жаргон-"политиката" е възможноста да направиш нещо с икономиката и социалната сфера на страната ,което друга политическа сила прави по друг начин!С две думи се плюе всичко,което прави политическата сила,която е на власт,за да може народа да гласува на опозицията вот да управлява!
А думата -"градивна опозиция" е непонятна за нашите географски ширини!
26.11.2020 10:30
КАКВО ИМ ЛЪСНА НА ЧЕРВЕНИТЕ МАЙМУНИ?............................................ ВЪПРОС ЗА 5 ПАЧКИ.....................................
НАГРАДАТА СЕ ПОЛУЧАВА ПРИ НЕКАДЪРНИЯ ГЕНЕРАЛ РАДЕФФ
25.11.2020 22:27 / Отговор
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!........ СЪГРАЖДАНИ И СЪСЕЛЯНИ,....... УЧРЕДЯВАМЕ РЕЗИДЕНТСКИ ОТЕЧЕСТВЕН ФРОНТ....... МЯСТО НА УЧРЕДИТЕЛНОТО СЪБРАНИЕ-ДОНДУКОВ 2
УЧРЕДИТЕЛИ:БСП,ДСБ,ДБ,ДПС,РЕПУБЛИКАНЦИ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ,ИМА ТАКАВА ПАРТИЯ, ОТРОВЕНИ ТРИМА, МАЙКИ-БОГОМОЛКИ, АБВ, ДС, ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ,........
ПРОГРАМА НА ФРОНТА:ИКОНОМИЧЕСКО И ПОЛИТИЧЕСКО УНИЩОЖАВАНЕ НА ГОРДИТЕ БЪЛГАРИ.... И ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ АЗИАТСКИЯ СЪЮЗ....
25.11.2020 23:53
до ха ха изключително точно ,,пак да ги назначат за десни..червените наследници
25.11.2020 22:36 / Отговор
Аууу! Гледа от портрета самата смърт...
25.11.2020 22:41 / Отговор
The end Политически труп!Сбогом политика !
25.11.2020 22:50 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети