Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов: Протестните партии трябва да направим правителство, ДПС, ако искат, да го подкрепят

Политика

Атанасов: Протестните партии трябва да направим правителство, ДПС, ако искат, да го подкрепят

Атанасов: Протестните партии трябва да направим правителство, ДПС, ако искат, да го подкрепят - Tribune.bg
Снимка:

„За последната година нямам нито една забележка към Румен Радев за отношението му към изпълнителната власт. Ние сме готови за избори, бяхме готови и миналата година“, заяви пред БНТ Атанас Атанасов от „Демократична България“.

Той коментира, че гласуването по пощата и видеонаблюдението в секциите са поставени на масата от „Демократична България“. По думите му основната причина ГЕРБ да останат на власт била желанието им те да организират предишните избори.

Той обвини предишните управляващи, че строените магистралите са с най-лошото качество в Европа. Критикува и разходите във водния сектор.

„Демократична България" ще бъде в следващия парламент, но няма да имаме 121 депутати, трябва да търсим сътрудничество“, допълни Атанасов. „Партиите на протеста преследваме целта да имаме мнозинство за съставяне на правителство, да не зависим от други партии. Нищо че има европейско по футбол, българските граждани трябва да осъзнаят, че тази избори са много важни. Протестните партии трябва да съставим правителство и да го сложим на масата. Който иска, да го подкрепи. Ако народните представители от ДПС искат, нека го подкрепят. Непоисканата подкрепа понякога е много полезна“, обясни Атанасов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети