Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасовa: С поведението си към Македония БСП отново доказа, че е проруска партия

Политика

Атанасовa: С поведението си към Македония БСП отново доказа, че е проруска партия

Атанасовa: С поведението си към Македония БСП отново доказа, че е проруска партия - Tribune.bg
Снимка:

Допуснаха груба грешка, каза депутатът от ГЕРБ

"БСП винаги ще намери мотив да отсъства, но беше груба грешка, че днес не присъства на ратификацията за присъединяването на Северна Македония към НАТО. С действията социалистите показват, че са проруска партия и не е нужно да убеждаваме обществото в това. БСП в момента е извънпарламентарна опозиция." Това заяви пред БНТ депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

„Повече от 2 часа дебатирахме експертно ветото на президента. Ако и колегите на БСП присъстваха, щеше да има още по-широк дебат", допълни тя по повод на ветото на Румен Радев за Закона за личните данни.

Атанасова обясни повторните поправки на Изборния кодекс с факта, че управляващите се съобразяват с мнението на хората, което е било негативно. По думите ѝ новината, че не може да се обжалват решения на ЦИК в съда, както твърдят социалистите, е фалшива.

Атанасова каза още, че от ГЕРБ изчакват решението на Румен Радев и дали президентът ще наложи вето над промените в Изборния кодекс.

"Тепърва предстоят много важни гласувания, на които няма да присъстваме. Искаме да се върне целият Изборен кодекс, както си беше.Няма повод, който да ни върне в пленарната зала преди да се приемат четирите условия", каза Георги Свиленски от БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети