Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасов ще има конкурентка за председател на ДСБ

Политика

Атанасов ще има конкурентка за председател на ДСБ

Атанасов ще има конкурентка за председател на ДСБ - Tribune.bg
Снимка:

Поне двама кандидати ще се борят за председателския пост в ДСБ – настоящият лидер Атанас Атанасов и Елена Спасова – към момента партиен ръководител в район „Лозенец“.

Мандатът на Атанасов изтича, но все още няма дата за Национално събрание на ДСБ, на което трябва да бъде избран новият председател. Това трябва да се случи най-късно през февруари.

Спасова обяви намеренията си в социалните мрежи.

„И когато кажеш „хоп“ вероятно трябва да скочиш. Да, ще се кандидатирам за председател на ДСБ защото за мен това е кауза. Знам как трябва да изглежда тази партия и знам как трябва да се управлява. Не, не искам да съм депутат. Знам какво не трябва и кое трябва. Знам, че е тъпо да нямаш смелост да свикаш събрание и да, аз ще го свиквам редовно. Друго, няма да трудоустройвам никого. Трето, само кръв пот и сълзи ви обещавам. Ако искате...“, написа тя.

По-рано Елена Спасова анализира и слабите резултати на партията.

„Защо ДСБ се провали?! Тъжно е да говориш за провали когато сам си участвал в тях, но е мъжество, ако намериш смелост да го кажеш.  Водена от второто, ще ви кажа, че с тая кадрова политика, председателят си е забил едно голямо няма нищо в биографията. Разбирам, че ще има ИС на ДСБ някой друг път и не сега, за да сме максимално смешни“, написа тя в сряда.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати