Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасова за Петков: Безумни аргументи от безумен човек

Политика

Атанасова за Петков: Безумни аргументи от безумен човек

Атанасова за Петков: Безумни аргументи от безумен човек - Tribune.bg
Снимка:

„Петков поставя някакви условия на Борисов с безумни аргументи. Безумни аргументи от безумен човек – било му време да се пенсионира (б.р. Борисов), защото бил на годините на бащата на самия Петков. Например Атанас Атанасов е малко по-възрастен от г-н Борисов не знам защо призивите не са към него“.

Това заяви пред БТВ Десислава Атанасова от ГЕРБ.

„Силно се надявам, че най-накрая през октомври газовата връзка ще заработи, защото стана ясно, че 15 месеца забавяне след управлението на ГЕРБ се дължи на лошото управление на Кирил Петков и неговото правителство“, добави тя.

„Кирил Петков обясняваше как едва ли не са гарантирани газовите доставки за Българи с LNG само че изобщо няма резервиран капацитет и няма слот терминали. Онези митични седем договорени танкера на четири пъти по-ниска цена в крайна сметка се оказаха една оферта, за която единствено и само за един танкер ще има поносима цена“, каза още тя.

„Не стана ясно Кирил Петков и делегацията му, когато посещаваха САЩ, Азербайджан, когато бяха на вечери в Солун, какво са договаряли, с кого са договаряли“, добави Атанасова.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати