Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Атанасова за провокацията: Ние от ГЕРБ не крием лицата си и не нападаме жени!

Политика

Атанасова за провокацията: Ние от ГЕРБ не крием лицата си и не нападаме жени!

Снимка:

Агресорът нападнал и пиарът на Министерството на земеделието Ася Попова

„Не знам кой е този. Знам, че ние от ГЕРБ не крием лицата си зад маски, шапки и очила и НЕ нападаме жени! Осъждам този просташки акт на нападение над жена и журналист!“ това написа във Фейсбук депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова.

Повод за поста ѝ е напрежение, което възникна по време на Националната среща на ГЕРБ в „София Тех Парк“. Младеж с маска и шапка посегна на журналист и хвърли телефона на Полина Паунова.

Същият мъж е нападнал и пиарът на Министерството на земеделието Ася Попова.

„Бях свидетел на провокации от група младежи с маски. От началото един мъж от групата взе телефона на една журналистка и го счупи. Той агресира отново, след като започнах да го снимам. Започна да ме обижда, успя да ми вземе телефона и ме удари по корема. След този момент охраната ми оказа помощ. Ако не е изтрил клиповете, те ще бъдат предадени на прокуратурата“, заяви Ася Попова.

Напрежение имаше след края на срещата и с личния съветник на Бойко Борисов Севдалина Арнаудова и пиарът на ГЕРБ.

„Целта е ние да ги набием. Това са провокатори“, отговори пиарът на ГЕРБ Никола Николов на протестиращ от „Да, България“.

 

Не знам кой е този. Знам, че ние от ГЕРБ не крием лицата си зад маски, шапки и очила и НЕ нападаме жени! Осъждам този...

Публикувахте от Desislava Atanasova в Сряда, 5 август 2020 г.  

Коментари (1)

Асен Платените журналисти са виновни за цялата мизерия в държавата ! Колко пъти СЕМ се съзира за пропаганда и платени провокациа на журналисти?
06.08.2020 16:08 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още