Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Авторката на „Ще ти скъсам г*за“ става шеф на пресцентъра на Министерски съвет?

Политика

Авторката на „Ще ти скъсам г*за“ става шеф на пресцентъра на Министерски съвет?

Авторката на Ще ти скъсам г*за става шеф на пресцентъра на Министерски съвет? - Tribune.bg
Снимка:

Соня Момчилова по всяка вероятност ще стане шеф на пресцентъра на Министерски съвет, съобщават медии. Момчилова е от обкръжението на Слави Трифонов и е автор на някои от знаковите текстове на Куку - „Ще ти скъсам г*за“, „Мама на татко не дава“, „Под мостовете съм сложил тротил“ и „Шъ та праа да умиргаш“.

Иначе Момчилова e журналист, писател и пиар експерт. Работила е като мениджър „Корпоративни комуникации” в bTV Media Group. През годините е била и шефка в пресцентровете на МВР, правосъдното министерство и Министерство на транспорта и комуникациите.

Според ПИК между Момчилова и Бойко Борисов има стара вражда още от времето му на главен секретар на Министерски съвет. Тогава тя била пиар на МВР и опитвала да ограничава медийните му изяви – нещо, с което той слабо се съобразявал. Самата Момчилова в публичните си изяви индиректно потвърждава информации за лична омраза към лидера на ГЕРБ, като дори е заявявала в медиите, че той е с психични проблеми и бил развит само физически, но не и духовно или интелектуално.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети