Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бабикян и Тошко „Сценариста“ на маса: Бистрят партийно строителство и съвместно явяване на избори

Политика

Бабикян и Тошко „Сценариста“ на маса: Бистрят партийно строителство и съвместно явяване на избори

Бабикян и Тошко Сценариста на маса: Бистрят партийно строителство и съвместно явяване на избори - Tribune.bg
Снимка:

Неофициално готвят нова „Тройна коалиция“: БСП, ДПС и „Има такъв народ“

Маските паднаха: Бабикян и Тошко Йорданов – дясната ръка на Слави Трифонов, са лицата, които отговарят за новата коалиция след изборите през месец март. Това става кристално, ясно след като двамата са били засечени заедно във Варна, където са стояли около час и половина.

Читател на Tribune.bg ни изпрати няколко снимки от въпросната среща, която се е състояла на варненското летище. Компания на двамата прави Виктория Василева, секретар на партията „Има такъв народ“. Кадрите потвърждават неофициалната информация, че тече подобна организация, която се върти в общественото пространство от седмици.

Tribune.bgTribune.bg

Бъдещото обединение вече беше обявено, като бяха посочени и другите партньори в него – БСП и ДПС – стига да били „анти ГЕРБ“.

Оказва се, че Арман Бабикян, който беше инициатор на протестите, и се облегна основно на електората на „Демократична България“, всъщност на този етап вече работи за Слави Трифонов и кръговете зад него. Както е известно, самият Трифонов също си има зависимости, които напоследък стават все по-явни – особено видима е обвързаността му с ДПС.

Небезизвестен е и фактът, че в страната има един политик, който шоуто на Трифонов не осмива – д-р Ахмед Доган. Напълно изключено е тази тенденция да бъде случайна – и то в продължение на цели 10 години. Едва ли е случаен и възходът на шоумена в социологическите проучвания без дори да функционира като деен партиен лидер.

Вероятно дори самият Трифонов в лично качество би дърпал конците на Бабикян, ако физическото и здравословното му състояние позволяваха лична намеса. Обществена тайна е, че Бабикян не е от тези, които работят безплатно в името на идеали, така че вероятно както протестите от самото им начало, така и днешните акции, са дебело подплатени от щедри спонсори.

Ако протестът беше подплатен само от парите на Васил Божков, то рязката смяна на поведението и тезите на тримата „отровни“ щеше да е необяснима и нямаше така рязко Минеков, Хаджигенов и Бабикян да сменят посоката на поведението си.

Tribune.bgTribune.bg

Тепърва предстои да видим дали ще се сбъдне прогнозата, че новата тройна коалиция ще се състои от БСП, ДПС и Слави Трифонов. С мощната подкрепа на „Бащата на фалшивите новини“…


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (16)

Избивам комплекси всякакви. Задължително ще има министерство на омразата! Тошко -голЕмото е подходящ за поста!
09.11.2020 10:20 / Отговор
Иво Явно това ще е вместо връщане милионите на др.череп за несвършена работа!Събират се краставите магарета славуца, общата, производителя на просташки новини, скулптора "големия", адвоката на Мафията, рада Дълбоката, Христо лодкаря маджото и така нататък!
09.11.2020 19:43
Бай Гроздан Насам, народе! На една маса Шимпанидзе и Орангутанян „Бистрят партийно строителство и съвместно явяване на избори“! Айде-е-е-е-е, рахат олсун, коджа хаир!
09.11.2020 11:07 / Отговор
Циник Тъй шъ е тя ! Който плаща ...... !
09.11.2020 11:19 / Отговор
Зиги Чудя се сега тези дето протестираха с тях дали поне малко не се срамуват???
09.11.2020 11:48 / Отговор
Електронна цигара А коя е къдравата глава до тях?Женска е!
09.11.2020 13:01
кесо Абе, а на Мая Конопа няма ли да подхвърлят някое кокалче? Тя толкова се стара горката, че още повече погрозня и оглупя напоследък. Требе да я компенсират заедно с нейните простакеси. Иначе ще стане като в подходяшия за такива персонажи роман "Златния телец" когато буйните "деца" на лейтенант Шмид си делиха парсата. Интересно кой ли ще е Паниковски от "нашата" славна дружина на снимката.
09.11.2020 13:59 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети