Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бабикян уверен: Протестът ще се излее в урните, стабилността е успокоение за страхливите

Политика

Бабикян уверен: Протестът ще се излее в урните, стабилността е успокоение за страхливите

Бабикян уверен: Протестът ще се излее в урните, стабилността е успокоение за страхливите - Tribune.bg
Снимка:

Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, коментира политикът от „Изправи се! Мутри вън!“

Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България, заявява пред БГНЕС Арман Бабикян, който е водач на листа в коалицията „Изправи се! Мутри вън!“

Той постави под въпрос социологическите проучвания преди изборите.

„И това не е само този път, на тези избори, а по принцип, защото месец преди избори в България социологическите проучвания се превръщат в рекламни съобщения. Имам много приятели социолози, съжалявам, че трябва да го кажа, но предпочитам да е ясно какво мисля, а не какво е възпитано да се каже. … Поне 30% спадна електоралната мощ на ГЕРБ – от 1 250 000, те са в момента някъде около 780 000“, изчисли Бабикян, който се похвали, че „такава щета нито една опозиционна партия не е нанасяла на ГЕРБ през последните 11 години нито отляво, нито отдясно“.

„Хората се събраха заедно, защото видяха, че имат диктатор над главата си, а не ляв или десен политик. … Протестът продължава и в момента. Протестът ще се излее в урните и само от хората зависи колкото протестни крясъка ще влязат в урните на България“, коментира още новоизлюпеният политик, прочул се като идеолог на фалшивите новини у нас.

„Стабилността е успокоение за страхливите. Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, там няма никакви размествания на пластовете, никой не надава глас, там е мир, тишина, спокойствие и великолепна стабилност. У нас е обратното, имаме нужда от дестабилизация на мутрите, от дестабилизацията на олигархичните кръгове, от властовите центрове, които задкулисно дърпат конците – те трябва да бъдат дестабилизирани, а не държавата да бъде дестабилизирана“, смята още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

Защо се / х/абиш да обясняваш , "душко " „Стабилността е успокоение за страхливите. Най-стабилно е на гробищата, там има абсолютна стабилност, там няма никакви размествания на пластовете, никой не надава глас, там е мир, тишина, спокойствие и великолепна стабилност. У нас е обратното, имаме нужда от дестабилизация на мутрите, от дестабилизацията на олигархичните кръгове, от властовите центрове, които задкулисно дърпат конците – те трябва да бъдат дестабилизирани, а не държавата да бъде дестабилизирана "
ПИШИ СИ НАПРАВО , ЧЕ ИДЕ РЕЧ ЗА ЕДНИ 30 МИЛИАРДА ЕВРО / 60 000 000 000 лева /европари . Всички "муутробароци " са петимни да се докопат до тях !
07.03.2021 13:32 / Отговор
aahasfer младежки мокри мечти!!!Толкова ли си тъп,армандо,че не си преброил *прутестърите*?!?Я си спомни колко бяха в Софето?А в Пловдив?Там два пъти се събраха по двадесет човека и толкоз!А в другите *огнища на бунта*? Толкова сте жалкии,че даже мястото *под опашката на коня* не ви е сигурно!
07.03.2021 13:34 / Отговор
БАБИКЯН, КАЖИ СИ:КОЙ ТИ ПЛАЩА ЗА РАЗЦЕПВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ?........... .
СИГУРНО Е ЧЕ СА СЪЩИТЕ СИЛИ, КОИТО ДИКТУВАТ И ХОДОВЕТЕ НА ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ!!
ЖЕЛАЯ ТИ, ВЪРХУ ТЕБ ДА СЕ ИЗЛЕЕ ВОЛЯТА НА БЪЛГАРИТЕ!!
07.03.2021 14:40
ОСТАВКА! Първо американската посланичка казва, че корупцията в България е видима, сега и американски сенатори (и демократи, и републиканци) правят официално писмено изявление за корупцията в България и политизирането на правосъдието. Цитират и протестите от лятото насам.
Какво ли имат предвид?
Кое точно е политизираното правосъдие?
Гешев и съветската мутра Борисов ще се ослушат ли?
Обвниненията на Божков, че му поправили закона, ама да плаща 20% така ли ще висят във въздуха? Законът е поправен, факт.
Чекмеджето на Борисов така ли ще остане обяснено - едни хора му внесли злато, пачки и пищов.
Алоооо, за кого говорят американците?
07.03.2021 14:54
ОСТАВКА НА КОРУМПИРАНИТЕ ЧЕРВЕНИ СЪДИИ, В СЪДЕБНАТА СИСТЕМА!!! БЪЛГАРИТЕ ХВАЩАТ ЧЕРВЕНИТЕ ПРЕСТЪПНИЦИ..... СЪДА ГИ ПУСКА-ПАК ДА НИ ОБИРАТ И УБИВАТ......
ТОТАЛНО ПРОЧИСТВАНЕ НА СЪДИИТЕ!!!
07.03.2021 15:23
ЧАО ШАЙКА И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии...
ПРОТЕСТА не е угаснал….
ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила....
Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4“, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.
Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....
ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!
07.03.2021 16:27
БЪЛГАРИТЕ КАЗВАТ:ЧАО ЧЕРВЕНИ БОКЛУЦИ-ТЕРОРИСТИ, БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!.. .
ПО ДЕМОКРАТИЧЕН НАЧИН-НА 4.АПРИЛ.2021....
ЛИКВИДИРАНЕ НА БСП/БКП И НЕЙНИТЕ КРИЛА........
И ПУТИН НЕ МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕ, ЧЕРВЕНИ ОБИРДЖИИ....
07.03.2021 16:36
дд бе мангал ти от софия излизал ли си ти си от малкото арменци изроди
07.03.2021 14:11 / Отговор
Видяхме ги как дестабилизираха олигарсите и мутрите през лятото, докато им харчиха парите и колко е хубава дестабилизацията. Донесоха само мръсотия - физическа, словесна и душевна, затруднен трафик и зараза. Ако на българите много им е харесало нека си го "излеят" в урните. Каквото излеят после ще трябва да си го изпият до капка.
07.03.2021 14:31 / Отговор
кесо За социологията Арманчо е напълно прав. Отдавна червените псевдосоциологически агенции преди избори надуват рейтинга на любимата им партия БКП/БСП и когато за пореден път тя се провали започват да обясняват как някакъв "неочакван" фактор попречил на иначе "сигурната" червена победа. А колкото до спокойствието то не е задължително непременно да ходиш чак в гробищата за да го "постигнеш", а "чудесно" можеш да се "успокояваш" и след една "непредвидена" изборна загуба, предизвикана от "несъзнателния" български избирател, "объркал случайно" бюлетините.
07.03.2021 14:57 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети