Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов: До преди месец ПП наричаха „Възраждане” „шепа нещастни фашисти”, а изведнъж сред тях се появиха почтени

Политика

Балабанов: До преди месец ПП наричаха „Възраждане” „шепа нещастни фашисти”, а изведнъж сред тях се появиха почтени

Балабанов: До преди месец ПП наричаха Възраждане шепа нещастни фашисти, а изведнъж сред тях се появиха почтени - Tribune.bg
Снимка:

Не сме получавали покана от ПП за разговори, добави депутатът

„Официална покана от „Продължаваме промяната” няма и не е имало въобще. Единственото, което продължават до снощи е да натискът върху наши народни представители чрез конкретни оферти”, каза Станислав Балабанов от ИТН пред Нова нюз.

По думите му се предлагат различни методи – на се обещават министерски постове, на други водещи места в кандидатските листи, а на трети се прилагат заплахи.  

„Това не е само към нашата парламентарна група са тези оферти. Да ви припомня за „Възраждане”, че преди месец депутати от ПП ги наричаха „шепа нещастни фашисти” и изведнъж сред тях се появяват вече почтени, според „Продължаваме промяната”. Сами си направете оценките какви хора допуснахме да ни управляват”, каза Балабанов.

„ПП не предложиха нищо ново с първия мандат. Предложиха едно лице назаем, същото като предходното. В изтеклата информация пише, че бившия премиер ще е министър на финансите. Кирил Петков и Асен Василев са едно и също”, обясни депутатът.

Той заяви, че ИТН ще подходят практично и диалогично, ако президентът реши да им връчи мандат.

„На когото и да връчи трети мандат президентът, било то на ИТН или на ДБ, или на колегите от БСП,  разбира се, че ще седнем на масата на преговорите, за да изградим ясна концепция и програма българското общество да е спокойно, за да приемем необходимото законодателство, такова, каквото е нужно за определен период от време да извадим страната от политическата криза".

Балабанов пак подчерта, че ако ще има преговори, условието е без Петков и Василев в изпълнителната власт.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети