Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Балабанов: Гешев търси доверието на българския избирател. Съмнявам се обаче да бъде получено

Политика

Балабанов: Гешев търси доверието на българския избирател. Съмнявам се обаче да бъде получено

Балабанов: Гешев търси доверието на българския избирател. Съмнявам се обаче да бъде получено - Tribune.bg
Снимка:

„Може би Иван Гешев търси доверието на българския избирател, тъй като това според нас това е заявка за политическа кариера. Съмнявам се обаче да бъде получено едно такова доверие, защото много късно започна да припознава Левски в себе си“.

Това заяви пред БНТ Станислав Балабанов от „Има такъв народ“.

Балабанов отбеляза, че бившият главен прокурор три години е имал възможност да говори, да предприема действия, дори да осъществи арести, да осъществи практична дейност от страна на прокуратурата, което той не направи.

„Визирам Бойко Борисов, който нямаше имунитет и не беше народен представител. Т.е. Иван Гешев започна да говори срещу собствените си създатели, но много късно и ние затова от „Има такъв народ“ казвахме, че смяната нищо няма да промени, защото е важно да се промени системата. С нереформирана прокуратура да махнеш единия и да сложиш другия не е гаранция за независимост на властите и не съм убеден, че с г-н Сарафов ще имаме тази необходима независимост в момента“, допълни той.

Балабанов заяви още, че държавата не е излязла от политическата криза и е на абсолютен автопилот, „само че пилотите са с две леви ръце и не знаят какво да правят в този самолет“.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети