Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Каракачанов: Соросоидни НПО-та искат да вземат властта и да въведат гей браковете

Политика

Каракачанов: Соросоидни НПО-та искат да вземат властта и да въведат гей браковете

Каракачанов: Соросоидни НПО-та искат да вземат властта и да въведат гей браковете - Tribune.bg
Снимка:

Няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко, коментира Каракачанов

Преговори за подводници се водят с две държави, съобщи днес във Варна вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов. Опциите за подводници „втора ръка“ са две – едната е Норвегия, втората Каракачанов не назова.

Преди да се стигне до подписването на договор за строежа на двата нови модулни патрулни кораба за ВМС трябва да приключим преговорите, коментира още той. Министърът изрази надежда, че следващите няколко месеца той ще бъде подписан. И двата кораба ще се строят във Варна, така парите ще останат в българската икономика.

Каракачанов присъства на присвояването на първо офицерско звание на 22-ма курсанти от Випуск 2020 "Добруджански" от ВВМУ "Н. Й. Вапцаров", което е кулминацията на честванията на 141-та годишнина от създаването на Военноморските сили.

Той коментира и протестите. В отговор на въпрос за това, че протестите могат да бъдат опорочени и окървавени, вицепремиерът каза, че това е възможно, защото част от тези, които ги организират, целят точно това. „Мисля, че е ясно за всички, само някои медии, които се опитват да ръководят тази изкуствена джендър революция, се правят че не го виждат, че точно това е целта“, заяви Каракачанов.

По думите му хората, които са отишли първата вечер на протеста с качулки и маски, приготвили бухалки, запалителни течности с идеята да ги хвърлят по полицията, са с ясното съзнание, че при такива действия ще има отговор. Според него полицията е постъпила мъдро, но подобни неща не могат да се търпят вечно.

„Няма нормална държава в света, в която някой атакува органите на реда и го посрещат с баница и кисело мляко“, каза още той.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Пссст! Пссст! Моля Ви, просто да напишете в браузера си: https://www.peticiq.com/198975
Петицията е -за Импийчмънт на пРезидента Радев-.
Петицията може да се подпише и със скрити лични данни, ако това Ви притеснява.
Мунчо Нищото - ВЪН! ༼✪ل͜✪༽ᕗ Импийчмънт за Льотчика!
09.08.2020 21:07 / Отговор
Агентите от ДС като този мошеник са бесни, никога повече няма да докопат властта, и онзи Далаверите с оградата. И какви глупости говори , та нали не приехме Истанбулската конвенция, и КС се произнесе. Този въпрос е приключил.
09.08.2020 21:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати