Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Българските патриоти“ инициират национална подписка за забрана на ДПС

Политика

„Българските патриоти“ инициират национална подписка за забрана на ДПС

Българските патриоти инициират национална подписка за забрана на ДПС - Tribune.bg
Снимка:

„Българските патриоти – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ инициират национална подписка за забрана на ДПС. Това разпространиха те в позиция до медиите.

„Ние, считаме, че с политическата си дейност и изявите на политическото си ръководство партия ДПС показва, че е антибългарска, противоконституционна, етническа партия“, пишат още те в съобщението си и допълват „Приканваме всички българи да се включат в инициираната подписка, която ще бъде внесена в прокуратурата на Република България, с искане за иницииране на производство по реда на Глава пета от Закона за политическите партии относно прекратяване на Политическа партия „Движение за права и свободи“ на основание чл. 40, ал. 1, т. 2 от ЗПП.

„Всеки пълнолетен българин може да се подпише в подписката, като бланките за събиране на подписи могат да се изтеглят от интернет страниците на ВМРО -  Българско национално движение, „Воля“ и НФСБ, както и във всички клубове на партиите в страната. Също така ще бъдат направени пунктове за събиране на подписи – постоянни и мобилни – във всички населени места в България. Събраните подписи могат да бъдат предавани по места в партийните клубове на политическите партии или да бъдат изпращани по пощата на адрес: 1000 София, ул. „Пиротска“ 5, ет. 5.

Патриотите призовават всички български политически партии и организации да подкрепят инициативата.   


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети