Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Българските патриоти“: Каним всички на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата

Политика

„Българските патриоти“: Каним всички на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата

Българските патриоти: Каним всички на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата - Tribune.bg
Платено съдържание

Каним всички българи на автошествие срещу високите цени на тока, парното, храните и горивата. Това заявяват от коалиция "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ".

В София протестът ще тръгне от пл. "Батенберг", паркинга до БНБ, в 11.00 часа на 3 юли (събота) и ще премине през ключови кръстовища.

Подобни походи ще се проведат и в други градове на страната, като основната цел е да покажем категоричната позиция на "Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ" срещу енергийния произвол и монополите, които системно мачкат българския народ.

"Както е известно на всички, вчера КЕВР, под ръководството на Иван Иванов, представител на ДБ, вдигна ударно цените на тока, парното и природния газ. Това ще доведе до нов скок в цените на всички стоки услуги и ще свие още повече бюджета на българските домакинства, който и без това е подложен на безпрецедентен натиск от вече драстично увеличилите се цени в страната. А причината за скока последните 3 месеца е безотговорното поведение на партиите в 45-то Народно събрание, които отказаха да направят редовно правителство и да предотвратят тази икономическа и социална криза, в която сме в момента, с цената на това да вземат на предстоящите избори още по 1-2 депутатски места", заявяват от коалиция "БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ - ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ".

Оттам посочват, че за огромно съжаление и служебният кабинет не проявява по-малка безотговорност, тъй като единствените действия, които виждаме да предприема от началото на мандата си,, са свързани с "изчегъртване" и подмятане на компромати. Дори и основната задача - провеждането на честни избори, се оказа непосилна за кабинета на Радев.

"За нас, като български патриоти, подобни постъпки на хора, заявили се като "промяната" за България, по-скоро говорят за липсата на държавническо мислене, отколкото за реална заявка за работа в името на хората.

Ето защо ние, БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ, продължаваме своята линия на мирни протести срещу произвола на монополите и неудържимото покачване на цените на ток, парно, горива, храни и услуги. Каним всеки българин, който се чувства ограбен, да се присъедини към нашите автошествия в цялата страна, за да защитим заедно бъдещето на децата ни, достойните старини на родителите ни и нормален живот за самите нас", заявяват още от коалицията.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети