Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Българските патриоти: Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя

Политика

Българските патриоти: Новата коалиция - „Мутрите“ и ДПС вече се подготвя

Българските патриоти: Новата коалиция - Мутрите и ДПС вече се подготвя - Tribune.bg

„На тази „умилителна“ среща са станали свидетели десетки столичани вчера. Арман Бабикян от „Изправи се! Мутри вън!“ и Камен Костадинов, който е приближен до Ахмед Доган и е част от довереното ръководството на ДПС, са си направили дълъг и задушевен обяд, видно от кадрите, разпространени по-рано по медиите“, пишат в своя позиция от Българските патриоти.

Те подчертават, че това е поредното доказателство за готвената нова коалиция между „мутрите“, „демократите“, шоумените и ДПС. Интересното е, че всички т.нар. партии на промяната се надпреварват коя да е по-близка до сърцето на протурската партия.

В поредица интервюта Татяна Дончева и Атанас Атанасов, съответно от „мутрите“ и „демократите“, казаха в прав текст, че не биха отказали подкрепата за нов кабинет от депутатите на ДПС. Същите тези, които се  кълняха по време на кампанията за скандалния 45-и парламент, че никога не биха направили безпринципни договорки с „партии на статуквото“ и още по-малко с ДПС.

В същото време обаче гореизброените партии направиха скъп подарък на хората на Ахмед Доган – отвориха 121 секции в Турция, с което подсигуриха сериозно присъствие на подкрепяната от диктатора Ердоган партия в 46-ото Народно събрание. В синхрон пък хората на Слави открито заговориха за експертност в новото правителство, с което индиректно поставиха на дневен ред старата идея на ДПС за експертен или програмен кабинет.

Ето това е и цената за ПР-кампания „Росенец“, която върна Христо Иванов и компания в политиката, върна „мутрите“ Мая Манолова и Татяна Дончева в парламента и направи фактори в България адвоката на една плеяда скандални бизнесмени Хаджигенов и бащата на фалшивите новини Бабикян.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати