Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Българските патриоти: Царят е гол! Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на „Няма такъв народ“

Политика

Българските патриоти: Царят е гол! Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на „Няма такъв народ“

Българските патриоти: Царят е гол! Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на Няма такъв народ - Tribune.bg
Снимка:

Трифонов претопи България в ЕС и предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността само в две изречения, посочват патриотите

Царят е гол! Партията на Слави спокойно може да се прекръсти на „Няма такъв народ“. Трифонов претопи България в ЕС и предложи на тепсия сексуалната ориентация на децата ни на ЛГБТИ+ общността само в две изречения. Това заявяват в своя позиция „Българските патриоти – ВМРО, НФСБ и ВОЛЯ“.

„Слави Трифонов се кани брутално да излъже избирателите си, а и всички българи. Зад фасадата на балканския мачо се крие явно тежка политическа травестия. Колкото и да се снима в софтпорно музикални клипове и да демонстрира черни джипки, Слави разкри истинската си същност. А тя явно клони към ЛГБТИ плюс безкрайност“, допълват те.

„Пред френското издание „Монд“, цитирано от български медии, Слави директно призовава Европейския съюз да се превърне в една държава, за да може да се попречи на хора като Орбан. И забележете - поводът е законодателството на Орбан срещу джендър пропагандата и то с фокус децата. Наред с поредните коленопреклонни излияния в стил „НАТО и ЕС са водата и слънцето“ Трифонов явно вече е възприел и джендър ценностите“, се казва още в позицията на патриотите.

„Пита се: този човек ли ще управлява страната ни? Този, който за благословията на западняците е готов да обърне резбата? Засега политическата. И да предаде без бой суверенитета на страната. Безусловно“, питат Българските патриоти и добавят:

„В такъв момент разбираме дълбокото послание в творчеството на Слави и компания: в знаковото им парче „Ще ти скъсам г**а“. Поздрави, Слави!“  


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети