Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Барабар Петко с мъжете“: Христо Иванов води ДБ в Пловдив

Политика

„Барабар Петко с мъжете“: Христо Иванов води ДБ в Пловдив

Барабар Петко с мъжете: Христо Иванов води ДБ в Пловдив - Tribune.bg
Снимка:

Шефът на „Демократична България” Христо Иванов тича след Бойко Борисов и Корнелия Нинова. Иванов ще оглави листата на градската десница и в Пловдив, за да влезе в челен сблъсък с лидерите на ГЕРБ и БСП – Бойко Борисов и Корнелия Нинова. С тях щурмовакът ще се бори и в 25 МИР в София, пише „Стандарт“.

Междувременно стана ясно, че в листите на „Демократична България” тлее напрежение, защото хората на Иван Костов от ДСБ с лидер ген. Атанас Атанасов, са превзели челните позиции в списъците. За дясната ръка на Христо Иванов – Иво Мирчев, е оставена първата позиция в Бургас.

Атанасов ще е водач в София, съобщи „Флагман“. Във Велико Търново листата вероятно ще поведе адвокат Калоян Янков, общински съветник от ДБ в града. За Плевен фаворит остава Найден Зеленогорски, който е външен за коалицията. Той бе дясна ръка на Меглена Кунева в ДБГ.

Атанасов наскоро публично призна, че разговорите за листите са трудни. Очаква се той да води и във Варна. ДСБ ще получи още водаческо място и в Сливен, където от години разпознаваемо лице е Димитър Сяров – бивш областен управител от времето на Реформаторския блок. Конституционалистът  Атанас Славов от квотата на „Да, България“ щял да е №1 в Стара Загора. Общинският съветник от ДСБ в Кърджали Радослав Милев ще водач там. Катя Панева се очаква да е начело на листата в Хасково, а Людмила Илиева – в Габрово. Те също са от партията на Иван Костов.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (14)

НАДЕЖДА.. ..
ПРИЗОВАВАМ 4,1% ОТ ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП/БКП ДА ГЛАСУВАТ ЗА ДБ И ХРИСТО ИВАНОВ......
ТЕ КАК ГЛАСУВАХА ЗА РУМЕН РАДЕВ И МАЯ МАНОЛОВА....... ЧАКАМЕ РЕСТО........
ВИНАГИ В ЕДИНЕН СТРОЙ..........
25.02.2021 20:41 / Отговор
Бай Гроздан Ристе Шамандурата направо ще сцепи мрака и ще спре влака в Пловдив! Ще издам малка тайна от предизборния щаб на ДеБъ, ама на никой да не казвате – Ристе ще засили още повече предизборната си кампания, като този път, вместо да се явява с разкопчан дюкян на Росенец, направо ще извади главурестия и ще го размаха пред джамлъка на бай Ахмед Хидроинженероглу, за да го страхува и да му покаже какво го чака след изборите, когато Ристе стане премиер! Или портиер – за Ристе е все тая!
25.02.2021 20:53
:) С кои мъже бе? Простата и корумпирана съветска мутра Борисов ли е мъж, който се крие в джипката вече 1 година и бяха от неудобни въпроси, понеже е най-голямата мижатурка?
26.02.2021 06:35
Анастас #

Дюкяна - разкопчан или не !!??

Педерунгелските им фенове са за => разкопчан
ако може и насипен на плакат за да се възпламенят !!?!!

(въпросително)
25.02.2021 21:06 / Отговор
Анастас #

НАДУПЕН на фона на БайГъз

известен като Радан КънеФФ.

(препикаващо'педерунгелите'де'дъйски)
25.02.2021 21:09
Асен Христо Иванов води ДБ към дълбока изолация и маргиналност!
25.02.2021 21:21 / Отговор
bullsheet Значи в Пловдив ще има ясно преброяване на десните у лево. Хайде хаярлия да е, дано Пловдив се отсрами и да даде на бай Ристю точно каквото заслужава. На вас, пловдивчани се падна честта да му покажете къде точно му е мястото и да му посочите мишата дупка.
25.02.2021 23:28 / Отговор
Данчо не мисля, че има шанс, въпреки напъните.
26.02.2021 11:19 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети