Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бареков: Готви се правителство на СИК и Маджо, в него ще бъде сменен Борисов с Христо Иванов

Политика

Бареков: Готви се правителство на СИК и Маджо, в него ще бъде сменен Борисов с Христо Иванов

Бареков: Готви се правителство на СИК и Маджо, в него ще бъде сменен Борисов с Христо Иванов - Tribune.bg
Снимка:

Лидерът на партията Христо Иванов не се появи на среща с опонентите си

Политикът и бивш евродепутат Николай Бареков заедно със свои симпатизанти пристигна в 11 ч. пред централата на партия "Да, България" и донесе българското знаме, за да го подари на лъскавия офис на партията на Христо Иванов, където то липсва на фасадата.

„Готви се правителство на СИК и на Маджо, в него само ще бъде сменен Бойко Борисов с Христо Иванов“, предупреди Бареков. Той попита присъстващите в офиса за обвързаностите на лидера им с бизнесмена Иво Прокопиев.

Бившият евродепутат публикува на страницата си в социалната мрежа вчера своите въпроси към Христо Иванов - защо десният политик се опитва да „яхне“ протеста срещу премиера Бойко Борисов и защо след като Прокуратурата обяви за незаконни морските сараи на Доган в Росенец и на Прокопиев в Буджака, Иванов говори само за палата на Ахмед Доган. Бареков настоя, че "сараите" на Прокопиев на Буджака трябва да се съборят, както и тези на Доган.

"Аз съм жертва на Гешев!", заяви Бареков, който влезе в оживен диалог с представители на "Да, България", които му задаваха различни въпроси. Снимащите на живо с телефони предизвикаха инцидент, като Иво Дошев удари друг снимащ в окото със селфи стика. В отговор Бареков призова полицията да се намеси.

Бившият евродепутат струпа камъни от местността Буджака пред централата на партия „Да, България“. Той обясни, че камъните били подарък за "бъдещите премиери" в сградата.  

 

Днес на гости при Буратино в лъскавия офис на бул. “Драган Цанков” 12 да го питаме за бащите му от задкулисието Доган и...

Публикувахте от Nikolay Barekov в Сряда, 19 август 2020 г.

Последвайте ни в Google News

 

Коментари (11)

кесо Абе то бай ви Ристю десантчика не е чак толкоз заламтял за власт както се опитва да внушава Бареков ама нема къде ходи, щот "широките протестърски маси" от 500 червени лумпени много го искат. А щом "народа" настоява нема как!
20.08.2020 13:03 / Отговор
Джедай Тотю Ристю десантчика ли не е чак толкоз заламтял за власт? Така е заламтял, че е отворил дирник като ханджийска порта, ама няма кой да му я даде пустата власт! Много е прост, горкия! Той си мислеше, че е направил някакъв страшен подвиг като отиде с лодката на Росенец, ама Доган ефенди си бутна оградата и почерпи искащите баница със сладолед, та близаха като бесни! И друго да им беше дал да ближат, и него щяха да оближат! Та Ристю десантчика не можа да му пипне нито съюзите, нито паричните потоци на Доган ефенди и сега ще бере ядове! И то много големи!
20.08.2020 17:51
Пацо Не ги коментирайте тези двамата нивото на сайта пада сериозно... Е, аз се оттеглям от сцената...
20.08.2020 13:28 / Отговор
plebs Бареков, заедно със Софиянски, свата на Черепа, щяха да правят консервативна партия.

Малееви, реализирали знакова заменка със Софиянски, са в "Да Б-я"...


Сега го играят "врагове"...
20.08.2020 14:02 / Отговор
Офисът - апартамент.. "В офиса на Движение Да, България
На адрес София, ул. Драган Цанков 12-16, ап. 7..."
https://dabulgaria.bg/plashtane-na-chlenski-vnos/

Отделно визията, а и цената...
20.08.2020 14:03
Асен Златев Тоя не го дишам, ама тук не греши!
20.08.2020 14:54 / Отговор
Sis Е, ако Христо Иванов стане премиер, ще се гръмна ритуално. Това трудно може да се понесе.
21.08.2020 11:17 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети