Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бареков направи протестна акция пред имот на Прокопиев в Буджака

Политика

Бареков направи протестна акция пред имот на Прокопиев в Буджака

Снимка:

Той твърди, че е ограничен достъпът до морския бряг в местността

Бившият евродепутат Николай Бареков направи протестна акция в Созопол. Той твърди, че имот на бизнесмена Иво Прокопиев ограничава достъпа до морския бряг в местността Буджака.

Бареков призовава и председателят на „Да, България“ Христо Иванов да се присъедини към протеста, предава Нова ТВ.

„Ние тръгнахме като граждански, туристически протест, Прокопиев е човек на зелените каузи. Вие какво зелено виждате в това? Така строи защитникът на зелената кауза - бетон върху скалите“, заяви Бареков. Журналистът припомни, че по Конституция морето е на всички. „Как да стигнем до морето?“, попита той риторично, а преди това върза на оградата българското знаме.

Той припомни, че част от имотите са запорирани от КПКОНПИ. „Тук говорим за 200 млн. Не само, че са го направили като схема, като доходи, които не са ясни, а с подкрепата на държавата“, коментира Бареков.

Преди дни кметът на Созопол каза, че имотът не пречи на достъпа до плажа. Проверка на NOVA установи, че покрай сградата има пътека, по която може да се стигне до морския бряг.  


Коментари (1)

коментар Призовавал и др.пинокио да протестира с него!Е що не призове някой нормален човек на протест със себе си ами др.пинокио аха ха ха ха ха.....!Краставите магарета се надушват!
12.08.2020 07:58 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още