Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Без изненада: БСП ще подкрепи ветото на президента – било правилно

Политика

Без изненада: БСП ще подкрепи ветото на президента – било правилно

Без изненада: БСП ще подкрепи ветото на президента – било правилно - Tribune.bg
Снимка:

“От началото БСП беше против пращането БТР-ите към Украйна. Мотивите на президента почти напълно съвпадат с изказванията ни от трибуната”. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова относно наложеното вето от страна на президента Радев върху изпращането на БТР-и към Украйна. 

Тя коментира, че има липса на достатъчно информация, че няма доказателства, че техниката е с отпаднала необходимост и че това дарение е в ущърб на националната сигурност. “В зала ще подкрепим ветото”, подчерта още лидерът на БСП.

Тя смята, че това дарение е в ущърб на националната сигурност и защита на националния интерес и националните граници и населението при бедствия и аварии. 

Лидерът на социалистите  коментира и обединението около БСП между леви, центристки и патриотични партии. „Днес проведохме втората среща на леви центристки и патриотични формации. Форматът ни се разширява. Днес в тази мрежа от тази мрежа и НДСВ. Получихме подкрепа за предложенията на БСП по отношение на бюджета между първо и второ четене. Дадоха се и още предложения. Това, което започнахме, се развива. Следващата ни среща ще е съвсем скоро по промяна в Конституцията“, каза Нинова



Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети