Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Безапелационна четвърта победа за ГЕРБ в Раковски – Павел Гуджеров печели с 61,74%

Политика

Безапелационна четвърта победа за ГЕРБ в Раковски – Павел Гуджеров печели с 61,74%

Безапелационна четвърта победа за ГЕРБ в Раковски – Павел Гуджеров печели с 61,74% - Tribune.bg
Снимка:

В пет от шестте села на общината претендентите на ГЕРБ също са избрани

Със зашеметяващ резултат от 61,74% и близо 5000 гласа Павел Гуджеров печели четвърти мандат начело на кметството в Раковски, показват данните на ЦИК при побработени 100% от протоколите.

Победата за ГЕРБ  няма аналог в района на Пловдив.

Далеч зад Павел Гуджеров остават конкурентите му Костадин Иванов от местна коалиция с 10,71% и Ралица Сатанска, които са получили подкрепата на 10, 30 на сто.

ГЕРБ е безапелационен победител и в селата Стряма, Момино, Шишманци и Болярино, а в Чалъкови досегашният кмет Димитър Николов печели с размазваща преднина противниците си - 63.31%.

Единствено в Белозем ще има балотаж между досегашната кметица Виолета Петрова, издигната от местна коалиция и по–предишния кмет Иван Тачев. Съотношението между гласовете е 671 на 496 в полза на Петрова. В Раковски коментират, че победата на Гуджеров никога не е била под съмнение. „Той няма нужда от рекламиране. Работи много и хората го оценяват. Още като влезеш в Раковски виждаш какво е направил за общината в последните години“, казват привържениците му, цитирани в „24 часа“.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети