Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Безпринципни съюзи в столицата – ДБ играе с БСП във „Витоша“

Политика

Безпринципни съюзи в столицата – ДБ играе с БСП във „Витоша“

Безпринципни съюзи в столицата – ДБ играе с БСП във Витоша - Tribune.bg

Христо Вълчанов, кандидат за кмет на столичния район „Витоша”, издигнат от “Демократична България”, е потърсил подкрепа от БСП и то „на високо ниво”. За това съобщава кандидатът на левицата за кмет на района, който остана извън надпреварата. Александър Кьосевски съобщава, че го яде съвестта заради случилото се между левицата и т.нар. десница.

Кьосевски нарича Вълчанов от ДБ „изключително нагъл и безпринципен човек, който преследва не промяна, а лично облагодетелстване”. Левият кандидат разказва, че неговия „десен” опонент в район „Витоша” се е свързал с председателя на БСП „Витоша” Орлин Ваташки, с който си е уговорил среща „на високо ниво”. 

Христо ВълчановХристо Вълчанов

По-късно, явно осъзнал скандала, който може да произведе новината за този сбъркан съюз между ляво и дясно, кандидатът Вълчанов звънял на кандидата Кьосевски, за да го „цензурира”.

Гласувайте по съвест, а по разум, призовава отхвърленият ляв кандидат. Самият той погнусен от задкулисните сделки между бившите комунисти и бившите костовисти.

По информация на източници, добре запознати със сделките между централата на „Демократична България” и централата на БСП тези дни, предстоят доста коалиции анти-ГЕРБ в почти всички населени места, където ще има балотаж. Особено внимание „десните” ще обърнат на столичните райони, като подкрепят публично и тайно своите идеологически противници – БСП.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп