Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Дебатът за върховенството на закона в България – политическа акция в ЕП

Политика

Биков: Дебатът за върховенството на закона в България – политическа акция в ЕП

Биков: Дебатът за върховенството на закона в България – политическа акция в ЕП - Tribune.bg
Снимка:

„Политическа акция в рамките на Европейския парламент и повод за това са действията на двама български евродепутати, които са решили да повдигнат авторитета си, в собствените си очи, защото едва ли го постигат другаде. Различните политически семейства се позиционират по тази линия – левицата застава на едната страна, десницата застава на другата. И се случва един дебат, който за съжаление ще бъде за сметка на репутацията на България. Аз не бих направил това, което г- Кънев и г-жа Йончева правят“. Така депутатът от ГЕРБ Тома Биков коментира дебата за върховенството на закона в България, който ще се проведе в Европейския парламент утре.

„Скептичен съм, че следващият парламент ще може да направи стъпки за реформа в съдебната система. През последните месеци бяха изгорени много мостове. Този парламент е добре да заложи жалони за такава реформа, от които следващият да не може да се отклони. Най-радикалната стъпка е следващото Народно събрание да бъде Велико Народно събрание и то да има задължението да извърши конституционна реформа… Предлагаме реформа, но не получаваме подкрепа от тези, които ни критикуват“, каза депутатът от ГЕРБ.

Той уточни, че не се водят преговори за нови самолети, а за кораби:„Нищо не е договорено“.

По темата за медийната свобода Биков коментира: „Трябва да дефинираме какво означава свободна медия. Каква е възможността на държавата да се намеси и да освободи несвободните медии – да ги национализира, да принуди собствениците им да изпълняват политика, каквато законодателят прави? Това са възможностите на политическия елит в това отношение, те не са големи... Огромният проблем на медиите е все по-свиващият се медиен пазар. Това е проблем и на европейските, и на американските медии... Никой в света не знае как да се реши този проблем“.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (6)

Гражданска Позиция Оставка за Йончева,Радев , Станишев и всички БСП евродепутати които само работят срещу България във ЕП защитават руски интереси и търсят тяхна облага!!
04.10.2020 14:12 / Отговор
ДСБ Е ЛЮБИМОТО ОТРОЧЕ НА БКП/БСП. ВИНАГИ В СИНХРОН СРЕЩУ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИТЕ.
СПОМНЕТЕ СИ И ЗА ДСБ-ЕВРОДЕПУТАТА МАЛИНОВ, КОЙТО ПРОВАЛИ ГЛАСУВАНЕТО В ПОЛЗА НА БЪЛГАРСКИТЕ ПРЕВОЗВАЧИ
04.10.2020 14:21 / Отговор
ссс Вчера гледах Ил.Йотова при Л.Огнянов (ОФАНЗИВА),и тя каза че България имала мониторинг още когато е влязла в Съвета на Европа,и това е било 90-те години(не знам точно кога сме влезели).И в предния парламент този мониторинг е можел да отпадне,но заради това че Св.Малинов не участва в гласуването мониторинга останал.Не ни достигналедин глас,и то е било заради него.
04.10.2020 17:15
До Другарката Рускиня Йончева и БСП дружина от един гражданин ИМА ТОЛКОВа неща със които нашата България се справя много по добре от държави като Франция, ГЕРМАНИЯ , Испания и т.н например нашето правителство реагира във началото и сега много по адекватно ! Нашата здравна система е много по добре подготвена и се справя отлично! Операциите не са спирали! Вижте. във Великобритания NHS е във ступор!!!
Нашата икономика е стабилна и адекватна въпреки кризата това са факти!! Детайлите могат да бъдат намерени и предоставени на ЕП за да вземе пример от нас!!!
НО ДРУГАРКАТА ЙОНЧЕВА И НЕЙНАТА БОЛШЕВИШКА ДРУЖИНА СЕ Ф ДОКОПАХА ДО ЕВРОПЕЙСКИЯ ПАРЛАМЕНТ САМО ЗА ТЕХНИ ЛИЧНИ ПОДБУДИ!! МЪСТ ,ВЛАСТ ,ЗЛОБА И ПАРИ!! ДРУГАРКАТА ЙОНЧЕВА МЕЧТАЕ ДА СИ ВЪРНЕ ЗА СКАНДАЛА ОКОЛО НЕЯ ЗА КТБ И ПРАНЕТО НА ПАРИ!!
НЕЯ БЪЛГАРИЯ НЕ Я ИНТЕРесува!!
Срам и Позор сте вие Национални Предатели,жалки ЧОВЕЧЕТА!!
Оставка!!
04.10.2020 14:23 / Отговор
Смех, баце, смех! Цирк, баце, цирк!
Да се поразходят малко по Европата другарите - да видят свят и той тях да ги види...
04.10.2020 15:05 / Отговор
Анастас #
Поредната Шумкарска акция на
Бай Гъз Костовашки - известен с прякора Радан Кънев
и Хасковкийската Порусначени Пача
в съглашение с Зелените и Червените Отрепки в ЕП.

Говеждото иьпражне от - Минеков ще подгрява с простотии пред входа на ЕП докато Бай Гъз се изпърдява обилно вътре от Трибуната.

Така ДСБ, Зелени, Лилави, ДеБъйци, професор, скулптор и Червени Социалисти станаха много мръсни думи.

(литературно разбирано)
.
05.10.2020 09:16 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати