Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Симпатизантите на ГЕРБ свикнаха да живеят с Рашков. Имунизирани са срещу този вирус

Политика

Биков: Симпатизантите на ГЕРБ свикнаха да живеят с Рашков. Имунизирани са срещу този вирус

Биков: Симпатизантите на ГЕРБ свикнаха да живеят с Рашков. Имунизирани са срещу този вирус - Tribune.bg

Ако Радев спечели, следващата партия, която ще се разцепи, е БСП, каза Биков

„Това, което прави Бойко Рашков е да пречи на предизборната кампания. Миналата кампания беше ГЕРБ срещу служебното правителство. Няма да се чуят никакви послания. Този път нашите хора са свикнаха да живеят с Бойко Рашков. Имунизирани са срещу този вирус“, каза Тома Биков по БНТ.

По думите на бившия депутат „Ако Румен Радев спечели президентските избори, следващата партия, която ще се разцепи, е БСП. Както опитва да изчегърта партиите на протеста. Колкото по-фрагментиран стане политическият живот, толкова по-силен става президентът“.

Според него с „Продължаваме Промяната“ Радев в момента разцепва пространството на партиите на протеста.

„Предполагаме, че когото и да издигнем за кандидат за президент, той няма да бъде изведнъж избран, ще има определени трудности", коментира Биков.

Той не смята, че Радев ще бъде избран от първи тур.

Предстои ГЕРБ-СДС да обявят конкретно име и кандидатът ще бъде медиатор. Не е задължително да бъде член на ГЕРБ и не по това са били техните критерии при избора, трябва да е диалогичен човек, да укрепнява политическата система, а не да я разпада.

По думите му има формации, които още не могат да разберат, че „ги пържат“ в момента - като например „Демократична България“.

Румен Радев им представя техен двойник в момента с „Продължаваме Промяната“. Гласовете на ПП ще бъдат изцяло от пространството на партиите на протеста. Те това не могат да го разберат", коментира Биков.

Той заяви, че ГЕРБ не се радват, че има опити тези партии сега да бъдат изчегъртани. 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети