Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков: Трета година БСП и Нинова не разбраха, че вотът на недоверие не е пиар инструмент

Политика

Биков: Трета година БСП и Нинова не разбраха, че вотът на недоверие не е пиар инструмент

Биков: Трета година БСП и Нинова не разбраха, че вотът на недоверие не е пиар инструмент - Tribune.bg
Снимка:

От „Позитано“ си мислят, че проблемът с Перник може да се реши с няколко пресконференции

Днес БСП за пореден път обявиха, че пишат мотиви за вота.  Вече трета година колегите от БСП и г-жа Нинова не се научиха какво е вот на недоверие и какъв е смисълът му. Не разбраха, че това не е ПР инструмент. БСП предлагат правителството да падне и после каквото сабя покаже. Това заяви депутатът от ГЕРБ Тома Биков на пресконференция.

„Пожелавам на г-жа Нинова да се вгледа в действията на кмета на Перник, който е от БСП и който ясно показва как се действа в такава ситуация и трябва да се носи лична отговорност. И кметът, и правителството, които носят отговорност, са далеч по-несловоохотливи и не дават пресконференции през няколко часа. Тези, които са на място, виждат каква е реалната ситуация. А тези, които стоят на „Позитано“, си мислят, че проблемът може да се реши с няколко пресконференции и предсрочни избори“, посочи още Биков.

По повод на коментарите на социалистите за боклука, той посочи, че не е коректно темата да се коментира от хора, чийто бизнес е в тази сфера. Биков заяви, че визира Божанков, чийто семеен бизнес е свързан със скрап.

„Това ми се струва малко нахално“, посочи Биков.

Като недържавническо определи от своя страна Ивелина Василева поведението на БСП. Бившият екоминистър посочи и че досега БСП не са внесли нито едно законодателно предложение за водата, въздуха и отпадъците. Тя посочи и че само последната година от ГЕРБ са внесли три предложения за подобряване на въздуха.

„Когато говорим за отпадъци и БСП хвърлят обвинения срещу нас, те самите в своята „Визия за България“ предлагат да бъдат финансирани инсталации, които изгарят отпадъци. Как ще обяснят това свое предложение“, заяви още тя.

Василева категорично отрече твърдение на БСП, че от трети страни е внасян RDF и болничен отпадък за изгаряне.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Даринков Нинова знае,какво е вод на недоверие и то добре.За това и го използва.За чисто лична цел-преизбирането и за шеф на НС на БСП.Нищо друго нея не я вълнува!!!!Само и само пак да е начело на партията за да я ликвидира по бързо.За това се е цанила и трябва да си свърши работата!!!
07.01.2020 18:25 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети