Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Биков за Изборния кодекс: Ако ние бяхме направили такъв погром, журналистите щяхте да ни унищожите

Политика

Биков за Изборния кодекс: Ако ние бяхме направили такъв погром, журналистите щяхте да ни унищожите

Биков за Изборния кодекс: Ако ние бяхме направили такъв погром, журналистите щяхте да ни унищожите - Tribune.bg
Снимка:

„Изненадващо съобщение от президентството, че Радев свиква на консултации партиите на 5 май за състава на ЦИК и всички партии мълчат… Ние не знаем нито на какви критерии трябва да отговарят кандидатите за ЦИК, които президентът ще назначава, не знаем какво се очаква от тях, нямаме информация и всичко това се случва два месеца преди изборите“.

Това коментира депутатът от ГЕРБ Тома Биков на извънреден брифинг в партийната централа в София.

„Начинът по който се направи този Изборен кодекс е срамен и брутален, знае ли се кой го е писал, какво е становището на Венецианската комисия, на ОССЕ“, попита още Тома Биков.

„Ако ние бяхме направили такъв погром преди предишните парламентарни избори, вие журналистите щяхте да ни унищожите. В момента виждаме една фалшификация и опит цялото изборно законодателство да бъде приложено така, че да спечелят определени политически сили от кръга на Радев и всичко това се прави с цел той да спечели втори мандат за президент. Цената на това може да е провал на изборния и демократичен процес в България и страната може да влезе от политическа криза в конституционна. Целият Изборен кодекс, който бе направен, предразполага точно към това“, подчерта още Биков.

От ГЕРБ разкритикуваха парламентарните партии, че мълчат освен за Изборния кодекс и за глобални теми, касаещи България.

 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (41)

ПРАЗНИЦИТЕ СВЪРШВАТ...... .
ЗАПОЧВА ПАРТИЗАНСКА ВОЙНА НА РУСОФИЛИТЕ-ДЕБИЛИ..... ЗА ИЗВАЖДАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО....
...... СТРАТЕЗИТЕ СА В РУСИЯ-ПУТИН, НАРИШКИН, БОРТНИКОВ,......
......ГЛАВНОКОМАНДВАЩ В БЪЛГАРИЯ... РЕЗИДЕНТА
...... БОЙНИ ОТРЯДИ..... ПАРТИИТЕ БСП, ДПС, ИТН, ДБ, +ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ ОТ ВИС, СИК И. Т. Н
ПЛАНЪТ:.. ПЪРВА ЧАСТНА ЦИК НА Р. РАДЕВ... ИЗБОРИ С МАШИНИ+ХАКЕРИ...... КАСИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ..... ХАОС....... КРАДЕНЕ НА ПАРИТЕ НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ И ФИРМИ ОТ ЧЕРВЕНИТЕ БОКЛУЦИ........ МАЙДАН В СОФИЯ С ИСКАНЕ ЗА ИЗЛИЗАНЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ ЕС И НАТО....... НАХЛУВАНЕ НА РУСКИТЕ ГЛАВОРЕЗИ ПРЕЗ ЧЕРНО МОРЕ.......
03.05.2021 17:09 / Отговор
. . . Партизанската война не е спирала! Наглостта и цинизмът на Фатмака Радев и кликата около него разбива всякакви норми за нормалност и демократичност! Всички метежници налапаха въдицата и му пригласяха в хор, само и само да се докопат до държавната ясла и да премахнат "омразният" Борисов! Явно гласовете на 1 милион българи не значат нищо за тях! Дебилността и дебелоочието придобиват безумни размери!
03.05.2021 17:16
цитат Днес ГЕРБ обясниха най-нагло, на два пъти, вкл. премиера (в оставка) и заместник министър, че фирмата, внасяща машини, е финансирала Да, България.
Оказа се като оня стар виц. Само дето не е виц, а капацитетът на управлявящата партия да борави с информация.
Човек на име Иван Тодоров дарил 100 лв. през 2019г. Друг Иван Тодоров, нямащ нищо общо със Сиела.
За съжаление абсолютно същата некадърност и базово неумение за работа с данни и факти са емблемата на управлението на ГЕРБ. Това не е просто жалък опит за компромат - те толкова си могат. А наглостта е "бонус".
03.05.2021 17:35
До цитатЧето и тракториста-онанист Злобата,която сте събрали в душите си ще ви изяде отвътре.Опасно е !
03.05.2021 18:15
до трола на ГЕРБ Защо не коментирате лъжите на ГЕРБ, а обиждате хората, които ги опровергават?
03.05.2021 18:23
до трола на ГЕРБ И имате ли представа, защо жълтите сайтове ГЕРБ не информират читателите си и с другата гледна точка, а публикуват само лъжите на ГЕРБ?
03.05.2021 18:25
Покажи всички
? Комунистическата шайка ГЕРБ по колко пресконференции на ден ще прави и то в ден като днешия? Тотални идиоти и то да изговарят лъжа след лъжа, а като ги опровергават, да се оплитат още повече в лъжите си. Сега нека и някой техен дежурен трол започне да ме обижда, както правят винаги, без да говорят по същество, а само плюнки.
03.05.2021 17:26 / Отговор
КАЖИ, БЕ.. "?". .
НА КОЯ ДАТА Е ПЛАНИРАН МАЙДАНА В СОФИЯ..?..
НАЛИ СИ МНОГО ИНФОРМИРАН.....
03.05.2021 18:14
лъжите на ГЕРБ Това вече е сериозно! Тези хора управляват страната 11 години. Отговарят за преразпределение на 120 млрд. БВП, за работата на институциите, икономиката, болниците, училищата… Днес на пресконференция Бойко Борисов каза, че "В Да, България са аматьори" и веднага посочи, че фирмата, която осигурява машините за гласуване е наш дарител, поради което ние я "пробутваме".
Веднага опровергахме тази лъжа - “Сиела” не е дарявала за кампаниите на Да, България.
ГЕРБ свикаха нова пресконференция, за да покажат “доказателството” - дарение от човек на име Иван Тодоров (според ГЕРБ собственик на “Сиела”) за 100 лв. на местните избори през 2019 г.
03.05.2021 18:28
лъжите на ГЕРБ Какви са фактите: собственикът на фирмата доставчик на машините за гласуване е роден през 1958 г. и никога не е бил наш дарител. Нашите двама дарители с това име са родени през 1990 и 1968 г. - това установи нашата проверка в списъците ни с дарители, където разполагаме с техните ЕГН-та. Те нямат нищо общо с никакви машини, не са собственици на такава фирма и със сигурност не са предполагали, че Борисов и обичащият да целува ръката му Георг един ден ще ги замесят в подобен нелеп скандал.
Съжаляваме, че се налага да занимаваме хората с тези обяснения в празничните дни, но е важно лъжите на ГЕРБ да не бъдат оставяни без отговор и да са наясно всички до какви прийоми прибягва явно побъркалият се от страх Борисов.
03.05.2021 18:28
А бе, Тъп Трол-Дебил, тичате да играете по сФирката на Фатмакът Фигурант, направихте сФирка всичките на Доган, а сега за Сиела ли се хвана бе ,смотльо? Пробутахте на лапнишараните постановката с Росенец, та дори и човекът който издигна Ристю Знаменосеца, Плевнелиев заяви, че е имало предварителен сценарий между Доган и НСО! Кого се опитваш да заблудиш с тази Сиела? Гласувайте ли да подарите ЦИК на Фатмака, гласувахте! Айсиктир! Обикновени Помияри , минали от другия край на дъгата и готови да въртят сФирки на всеки, който им откъсне парче от "баницата"!
03.05.2021 18:50
ИВАЙЛО МИРЧЕВ (ДЯСНАТА РЪКА НА БОЙКИКЕВ) ОТ ДБ (ДЕБИЛНА БЪЛГАРИЯ).... .
Е ЛИЦЕТО, С НИК"ЛЪЖИТЕ НА ГЕРБ", КОЕТО ТРОЛИ В ТОЗИ САЙТ...
ЖАЛКИ КОМУНЕТА-МЕНТЕТА.........
........ДБ.=.ДЕБИЛНА БЪЛГАРИЯ..........
03.05.2021 19:19
Покажи всички
хаха Не е ли трогателно как от ГЕРБ занимават целокупното население с драмите си по ТВ на Светли Понеделник?
Втори брифинг за деня.
Когато научат, че коалицията е Демократична България, а не Да, България може да хване дикиш и някоя от лъжите им.
Иначе е чудесно, когато Ива Николова поправя Биков, че на 5 май парламента може да поправи някои неясноти в промените в Изборния кодекс.
Брифингите на ГЕРБ само показват, че те изобщо не разбират, че вече няма кой да им вярва, освен тясната част от приближените до чекмеджето хора!
03.05.2021 17:29 / Отговор
ПРИБЛИЖЕН ДО ДНЕВАЛНИЯ-ДЕБИЛ-РУСОФИЛ.. РАДЕВ. .
ДС/БСП/ДБ/ДПС/ИТН/ИСМВ.... БЪДЕТЕ СПОКОЙНИ..!
ВСИЧКО Е ПОД КОНТРОЛ..!
ПЪРВА ЧАСТНА ЦИК Е ГАРАНТ ЗА СЛУЖЕБНАТА НИ ПОБЕДА....!!
ДА ЖИВЕЕ ВЕЛИКИЯТ СССР..!!..... ДА ЖИВЕЕ НЕПОБЕДИМИЯ УБИЕЦ ПУТИН..!!
03.05.2021 18:00
ИСТИНСКОТО ИМЕ.... НА................ . Д Б... =........ Д Е Б И Л Н А Б Ъ Л Г А Р И Я................ .
.
03.05.2021 19:31
- Имаме премиер патологичен лъжец. След като излъга, че Демократична България е вдигнала заплатите на депутатите си на 10хил лева, днес излъга за дарение, направено от човек на име Иван Тодоров, който е роден 1990г, но го представи за човек със същото име от фирма Сиела, който обаче е роден през 1958г. Да изрием лъжците от управлението!
03.05.2021 20:38
НЕ Е ЛЪЖА.... ЧЕ ЛИДЕРИТЕ НА Д Б(Д Е Б И Л Н А - Б Ъ Л Г А Р И Я) СА ДЕЦА НА КОМУНИСТИ.....!! .
............. Н Е.... Е..... Л Ъ Ж А...!!!
03.05.2021 20:53
Тартаковер Няма проблеми. Да не посочват свои кандидати ! Ама всички проскубани мастии и жално скимтящи помияри тук, знаят че първи ще тичат при Президента с готова листа посочени кандидати! Още повече го знаят кретени като Биков, но хленчат за да предизвикват съчувствие в празноглавците. Забравиха бързо как до преди немного време, бяха пълновластни господари на парламента, с ехидство отхвърляха всякакво чуждо мнение, щом Главатаря им разпоредеше. Радев внесе не малко поправки, не едно вето на глупави проектозакони, все с цел да помислят, да поправят нещо, но те саркастично с омраза и господарски жест му показваха среден пръст. Всъщност, показваха го на народа, защото с лобистките си закони уреждаха подлогите си до девето коляно, а онези хапльовци които ги избираха унесено гледаха как са ограбвани и оставаха все по-бедни и по-на дъното!
Но всичко се връща! Надявам се на възмездие, а не просто така да се измъкнат, по-богати от мръсотията в която ни вкараха.
03.05.2021 17:41 / Отговор
А ти бе Мишок ,какво ще спечелиш че си така настървен.Ще ти кажа -нищо.Такива злобни и вечно недоволни хора като теб никога няма да са успешни защото чакат някой друг да се грижи за тях-най напред мама а след това държавата.
03.05.2021 17:54
ГАДИНИ, КАТО ТАРТАКОВЕР И РУМЕН РАДЕВ, ЦЯЛ ЖИВОТ СА ЕКПЛОАТИРАЛИ ДЪРЖАВАТА(ДРУГИТЕ БЪЛГАРИ)..!! .
НИЩОПРАВЕНЕТО И ПРАЗНОДУМСТВОТО Е НАЙ-ТЕЖКОТО ИМ ЗАНИМАНИЕ.... А ЛИЦЕТО РАДЕВ ИМА И ДРУГА КВАЛИФИКАЦИЯ-ОБУЧАВАН Е ДА УБИВА....
03.05.2021 18:11
Злобар-тракторист Избърши пяната от клавиатурата!
03.05.2021 18:16
Тартаковер Грешиш, хахо "А ти бе" ! Сериозно грешиш, макар че въобще не ми пука какво мислиш. Каквото имам да спечеля, съм го спечелил, при това по възможно най-честния и достоен начин, без да открадна или ограбя нито един нещастник живеещ в тази държава. Може да се живее и по този начин, точно той е единствено морален и хуманен. Но такива като теб харесват бандита, онзи който с приспивна мелодия успява да вкара лъжите в главите ми, да ги омае, за да стане все по-богат, той и разбойниците му, а такива като теб все по-бедни, болни и нещастни.
Точно затова се боря доколкото мога с такива бандити, които с памук изкарват парите от джобовете на наивници като теб. Пиша наивници от състрадание, защото точната дума е глупаци! Такива които са научени само да ръкопляскат, да не мислят, да не се борят когато ги тормозят и крадат . "Убий ме, обичам те" е тяхната максима.
03.05.2021 18:22
НЕ СЕ ОБЯСНЯВАЙ, СМАХНАТ-ШАХМАТИСТ..!! .
ЗАЩО СИ НА СТРАНАТА НА ЛИЦЕ, ОБУЧАВАНО ДА УБИВА..??
А МРАЗИШ БЪЛГАРИЯ (КОЯТО НАРИЧАШ ТАЗИ ДЪРЖАВА)..??
03.05.2021 18:52
Покажи всички
ех.... Може ли брифингите на ГЕРБ да са на всеки кръгъл час, че ги изпускам...
03.05.2021 17:45 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати