Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бивш зам.-министър, лекари и архитект – сред кандидатите на ГЕРБ за общински съветници

Политика

Бивш зам.-министър, лекари и архитект – сред кандидатите на ГЕРБ за общински съветници

Бивш зам.-министър, лекари и архитект – сред кандидатите на ГЕРБ за общински съветници - Tribune.bg
Снимка:

Партията издига нови районни кметове на някои места в София

Станаха ясни част от имената на кандидатите за общински съветници на ГЕРБ в София. Водач на листата е досегашният кмет Йорданка Фандъкова.

Веднага след нея са проф. Иво Петров и Елен Герджиков. Под номер четири влиза Малина Едрева, пети е арх. Ивайло Петков, шести е Николай Стойнев, седми – д-р Антон Койчев, а осми е проф. Асен Николов от „Майчин дом“.

„В листата освен представители на гражданска квота има и обновяване на досегашните общински съветници от ГЕРБ. Една част от колегите са на по-задни места, но те продължават да работят за успеха. От досегашните колеги в общинския съвет на по-предни позиции са Лорита Радева, Силвия Христова, Зафир Зарков и др. В листата, от страна на гражданската квота влиза и радиоводещият Симеон Колев, бившият зам.-министър на образованието и настоящ директор на 119 училище Диян Стаматов, адв. Георги Георгиев, преподавател в Софийския университет“, разкри още областният координатор на ПП ГЕРБ Цветомир Паунов.

Днес ГЕРБ-София подаде документи за регистрация на кандидатите се за участие в местния вот през октомври.

В няколко столични района коалицията на ГЕРБ и СДС издига нови имена за кметове.

„В район „Оборище“ издигаме кандидатурата на Петър Митев за кмет, в район „Кремиковци“ на досегашния зам.-кмет Лилия Донкова, която е издигната от инициативен комитет. В район „Красно село“ и „Витоша“ подкрепяме кметовете, които са от квотата на СДС. В район „Средец“ издигаме кандидат от коалицията ГЕРБ и СДС в лицето на г-н Ковачев. В „Младост“ нашият кандидат е Мария Илиева. Досегашните действащи кметове получават отново подкрепата на коалицията“, каза областният координатор.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати