Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бивши съпартийци в БСП в спор за нюансите на морала и мъжеството

Политика

Бивши съпартийци в БСП в спор за нюансите на морала и мъжеството

Бивши съпартийци в БСП в спор за нюансите на морала и мъжеството - Tribune.bg
Снимка:

Спор между бивши съпартийци в пленарната зала преди гласуването на кандидатурите за председател на НС.  Явор Божанков, който сега е депутат от ПП стана на трибуната, провокиран от изказването на Корнелия Нинова, в което тя разкритикува „Промяната“ и лично него.

„Не започва добре разговорът от страна на БСП. Аз държа на това, че няма да гласувам за кабинет на ГЕРБ“, отвърна на критиките Божанков. Обяви, че БСП се договаряла да участва в коалиция с третия мандат на Янев с ГЕРБ и ДПС

„Не знам дали има 50 разновидности на пола, но знам, че Нинова има 50 нюанса на морала“, категоричен беше Божанков.

Тези думи предизвикаха ответната реакция на социалистите, като пръв скочи на трибуната Георги Свиленски. Той припомни на Божанков как е напуснал парламентарната група, но е останал в НС като независим в 48-ия парламент.

„Ти нямаш един нюанс на морала. Човек, който е изключен от парламентарната си група, трябва да напусне Народното събрание.

Моралът го изисква, а ти само да вземеш една заплатка, остана един месец повече. Това е моралът“, заяви от трибуната Свиленски.

Той отрече в групата да била обсъждана управленска коалиция в миналото НС и даде съвет на Божанков: „Идвай по-рядко на тази трибуна, би бил по- полезен на българските граждани. Ще си спестиш авторитета, който си натрупал в годините покрай БСП“ като през цялото време говореше на Божанков на „ти“.

„Този индивид е бил в нашата група“, изясни и Иван Ченчев, който също се включи в защита. Той припомни техен стар разговор, в който си говорели Божанков да постъпи като мъж.

„Поне да бъде между мъже. И го призовах да бъде мъж. Сега виждам, че казармата е била нещо много важно, ако я имаше, този човек нямаше да бъде тук. 50 нюанса на Инч Хай / детектив от популярно детско/“, заключи Ченчев.

 

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети