Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бившият енергиен министър Николов ще съди наследника си Христов

Политика

Бившият енергиен министър Николов ще съди наследника си Христов

Бившият енергиен министър Николов ще съди наследника си Христов - Tribune.bg
Снимка:

Росен Христов: Николов носи отговорност, ще го научи по трудния начин

В съда изглежда ще се решава спорът между служебния министър на енергетиката Росен Христов и предшественика му от редовния кабинет Александър Николов.

Николов обяви пред БТВ, че е подал жалба до прокуратурата

„Съдя служебния енергиен министър Росен Христов. Нямам търпение вече за доста ситуации. Когато става дума за нещо критично за България, се решава най-лесно с диалог“, заяви Александър Николов.

„След като се позовава на моето име за казани откровени неистини, тогава само граждански иск към районен съд град Попово по адрес на текущия министър и жалба в прокуратурата, защото има вменяване на вина и независимо дали иска или не, текущият временен министър ще му се наложи да има дебат“, казание се той.

Дебатът можел да е в съда, можел и да е в кабинета на премиера Гълъб Донев.

„Не ме интересува къде ще е. От петък досега съм си оформил документите, Попово е далече. От утре нататък някой може да очаква документите“, предупреди Александър Николов.

Росен Христов коментира заканата от Бургас, където говори пред журналисти.

„Това е евтин начин за търсене на пиар и медийно внимание. Това, което аз казах е, че министърът на енергетиката трябва да носи отговорност за своите действия и бездействие за това, което се случва в енергетиката. Ако съдът реши, че не съм прав, то аз ще понеса отговорностите, но аз още веднъж го повтарям - министър на енергетиката трябва да носи отговорност Съжалявам, че това е изненада за господин Николов и че ще трябва да го научи по трудния начин, но моята позиция си е такава. В никакъв случай не виждам как това е клевета. Тъжно и смешно е бивш министър да се занимава с клюки и някакви евтини трикове за привличане на внимание“, отвърна Христов.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети