Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бившият пиар на ПП: „Промяната“ плаща на кръг мислители и това е изключително гнусно

Политика

Бившият пиар на ПП: „Промяната“ плаща на кръг мислители и това е изключително гнусно

Бившият пиар на ПП: Промяната плаща на кръг мислители и това е изключително гнусно - Tribune.bg
Снимка:

Според нея „Възраждане“ вече са втора политическа партия, но социолозите го крият

„Когато правителството си е позволило да наруши грубо решение на парламента, естествено е политическите сили да яхнат протеста на енергетици и миньори“, заяви пред БНР Диана Дамянова, бивш пиар на ПП.

„Цялата демократична мисъл се е хвърлила да обяснява, че миньорите не са прави. Аз създадох кръга от приятелски журналисти и мислители в ПП, много добре виждам какво се върши срещу заплащане, а това е изключително гнусно!“, категорична беше тя по повод на коментарите, че има политици, които подстрекават протестиращите. 

По думите ѝ недоволството ще бъде „яхнато“ от БСП, ИТН и „Възраждане“.

„Според мен Възраждане вече са втора политическа партия, но социолозите го крият“, подчерта Дамянова. Пиарката изказа мнение, че управляващите извършват неща, които хранят „Възраждане“.

На въпрос дали думите на Асен Василев, че професията на миньорите и енергетиците е със затихващи функции, не нагнетява още напрежение, тя заяви:

„Правителството си е позволило да наруши решение на парламента и всички думи, които казва, вече е с трактовката на нарушител на закона. Има решение те да работят до 2038 година. В плановете се казва, че 80% ще бъдат закрити“, обясни тя. По думите ѝ има още една измама и тя се отнася за премиера Денков и възможността документа да се предоговаря.

„Прах в очите на хората е. Българската енергетика се закрива. Прави го едно правителство, в което част е зелената политика на България“, коментира бившият пиар на ПП.

„Правителството в бившето си издание е приело абсолютно недопустимия срок да се съкратят емисиите с 40% спрямо 2019 г. Всичко това са действия на „зелен октопод“. Всичко се прави с цел да ни продават ток на безумни цени. Енeргетиците и миньорите защитават всички нас, които ще бъдем обречени на 20 години липса на ток, защото старата енергетика е затворена, а новата още не е създадена“, обясни Дамянова.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети