Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Благоевградският кмет: Управлението е успешно, при служебен кабинет всичко спира

Политика

Благоевградският кмет: Управлението е успешно, при служебен кабинет всичко спира

Снимка:

Камбитов има намерение да се кандидатира за трети мандат

„От моята гледна точка управлението е успешно. А през местната власт това означава много по-добра комуникация с централната власт. Говорим за извънредни избори, а истината е, че когато има служебен кабинет всичко спира да работи. А в момента точно сме към завършването на оперативните програми”. Това заяви кметът на Благоевград Атанас Камбитов пред Канал 3.

Камбитов обяви и че има намерение да се кандидатира за трети мандат като кмет на Благоевград.

„Има още доста неща, които сме заложили като идеи и планове, които са дългосрочни за развитието на града”, заяви кметът.

Той коментира и искрите между президента и премиера.

„За съжаление не често, а ежедневно прехвърчат искри, което не мисля, че е редно. Президент – да, обединител – не. Говорим за единение, а в същото време всички действия са в посока конфронтация. Отстрани погледнато изглежда, че ще прави свой политически субект”, допълни Камбитов.

„Ролята на избирателите е коректив. Разумният коректив. Търсейки вината – всеки сам трябва да погледне първо сам себе си, а след това да търси отговорност от другите. Това постоянно недоволство и прехвърляне на вината на другите не е от полза”, категоричен е градоначалникът.

„Трябва да има партньорски отношения, а не да търсим конфронтация. За съжаление примерите не винаги са добри.

Не може да не виждаш площада, а да се фокусираш върху една плочка. Всички искаме едно – градовете да стават по-хубави, условията по-добри”, добави Камбитов.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още