Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Блъсков: Ако БСП спечелят, аз ще се разходя гол по центъра

Политика

Блъсков: Ако БСП спечелят, аз ще се разходя гол по центъра

Блъсков: Ако БСП спечелят, аз ще се разходя гол по центъра - Tribune.bg

Главният редактор на „Труд“ Петьо Блъсков направи неочакван облог с журналиста Любомир Огнянов.

„ГЕРБ ще спечели следващите избори и ще успее да направи правителство. Ако БСП спечелят, аз ще се разходя гол по Царя (т.е. централния столичен булевард „Цар Освободител“). 70% от българите ги боли глава, когато чуят думата промяна. БСП и Корнелия Нинова са две абсолютно различни неща“, заяви Блъсков пред Nova News.

„Резултатите от изборите ще бъдат „тюрлю гювеч“, а празното политическо говорене не води до нищо добро. БСП като политика липсва в българската политическа действителност, защото госпожа Нинова се занимава само със себе си, а не с проблемите на избирателите си. Много е необходима силна лява партия, а не партията на Нинова“, категоричен е Блъсков.

Той коментира и политическият образ на президента Румен Радев.

„Посланието „Мутри вън“, беше несдържани нерви, не послание. Изразът, изказан по този начин, не получи дълбочина. Успехите и грешките на президента Радев не са толкова негови, колкото преекспонирани в публичното пространство негови думи“, каза още журналистът.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (22)

Тартаковер За него не е проблем да се разходи гол, проблем е за онези които са там и го видят. Защото с това отвратително телосложение и антипатична визия, със сигурност ще накара хората да се разбягат. Но наистина е добре БСП да не печелят. Не че този ще изпълни облога си, не такива са като Боко, не държат на думата си никога. Просто нито БСП, още по-малко ГЕРБ са партиите заслужили отново да управляват . Достатъчно омаскариха и съсипаха всичко за толкова години...
30.01.2021 22:14 / Отговор
Нацлюдател Ха, а кой е достоен според Вас да управлява?!н
30.01.2021 22:24
Таракане, Покрай дългите и празни словоблудства , опитай се да кажеш поне една истина! Какво си се взрял в телосложенията на "мъже", та нали покрай тебе "уж" имаше жена?
Какви красоти бяха само в синьо-червената мъгла, и как имаше ... пирамиди, инфлация, обири на банки, реституции, приватизации,спряни Еврофондове,заменки за милиарди, а виждаш ли дошли ГЕРБ , и вече толкова години "съсипали" всичко! Ужас!
30.01.2021 22:37
Тартаковер Не знам кой е достоен. Не съм Ванга. Знам кой не е достоен, защото е имал възможност и е доказал несъстоятелност ! Струва ми се че всеки друг би бил по-добър. Такава некомпететност и некадърност, едва ли е възможно да се повтори. Всички приказки са излишни, когато фактите говорят. А те са ясни, вижда ги цялата държава. Последни в Европа, с най-ниски заплати, обезлюдена държава, опростачена и потънала в корупция, в беззаконие, страх по селата, безработица и отчаяни хора, никакво правосъдие...
Още ли трябва? Още ли имаме сили да понасяме и търпим върху себе си?
30.01.2021 22:46
Мимето Кога си живял по-добре, по-свободен, по-богат? Кога?
30.01.2021 23:11
коментар Таратаковере айде стига се прави на културен бе момче!Омръзна ми и от културни напиращи за Парламента човеци да вземат лесни държавни пари, без да са направили нещо съществено за майка България!Ади от тука вече!
30.01.2021 23:12
Покажи всички
Bad Co Сега очаквам социологическите агенции да проучат, ако БСП спечели, какъв ще бъде наклона на "оная " работа на Петьо Блъсков!
30.01.2021 22:45 / Отговор
:) Тартаковер, не ти е лесно тук с простите орки на ГЕРБ. Тези са зависими роби, щом още подкрепят комуниста Борисов и престъпната му групировка, без Партията ще си останат същите нищожества като преди, за това те обиждат, без да вникват в това, което пишеш. С тях диалог е невъзможен, не са способни, защото истината за тях няма значение, а други нещица. Все едно спориш с бот.
31.01.2021 09:07 / Отговор
Абе боклук, отивай да коленичиш пред безделника радев...
31.01.2021 09:43
коментар Другаря радев не е свършил работа за 500г.сол ама прибира 15000лв лесна държавна пара!
31.01.2021 10:32
Таракане, Това ти ли си , или "образованата" Мастия, която се образовала от БНР? Защо една и съща смрад се носи?
31.01.2021 10:51
Тартаковер Ама аз не споря. Просто отговарям на въпрос, когато е зададен донякъде по по-човешки начин. Защото така следва от възпитанието, което сме получили още от детската градина. А на онези, които не са го получили и са останали неандерталци, просто не отговарям!? Отсвирвам ги с погнуса, избягвам ги както се избягва смърдяща тоалетна.
А не споря с такива, защото знам, че е безсмислено хабене на мозъчни неврони. Оставям ги да си изсипват екскрементите, защото само това създава кухината между двете им уши. Още навремето когато Папата запитал Методий защо се е изпотил, нашия отговорил: Защото се препирах с простаци!
Е аз нямям намерение да се изпотявам.
31.01.2021 10:57
Иво Ако бяхме знаели навремето, че само във вашата детска градина може да се получи доброто образование щяха да дойдем във вашата градина........ама на, аде!
31.01.2021 11:26
Мина Блъсков, ти да не работиш за Нинова. Знаеш ли колко народ , за да измайтапи ще вземе да гласува за БСП , само и само да ти скива " любовните дръжки".
31.01.2021 17:00 / Отговор
Не вярвайте ! Нищо не казва шебека , защото не уточнява какво значи "спечели". Първи по резултат или 51 % ?
31.01.2021 18:44 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп