Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Близък до Нинова: Ваня Григорова да напусне общинския съвет

Политика

Близък до Нинова: Ваня Григорова да напусне общинския съвет

Близък до Нинова: Ваня Григорова да напусне общинския съвет - Tribune.bg
Снимка:

Политологът Калоян Методиев, който беше шеф на кабинета на Румен Радев и след това началник на кабинета на лидера на БСП Корнелия Нинова се възмути в публикация във Фейсбук на поведението на Ваня Григорова.

Той я призова незабавно трябва да напусне Столичния общински съвет, „защото с този товар вече не става нито за управляваща, нито за опозиция. Г-н Борисов ще я трудоустрои“, пише той. 

„Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие успя с най-долнопробен и просташки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, ПП, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това)....  Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво. Единственото ѝ уважително обръщение бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е свързана емоционално, може да го изгледа.

За сметка на това неуспялата кандидат кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за кампанията? Кой й ги е дал? Как се тегли огромен кредит с ниски доходи? Не знае кои организации и защо са я подкрепили?  Не знае как така във „Факултето“ едната седмица гласуват за ГЕРБ, а на следващата масово за нея? Последното може лесно да се свърже с уважителното г-н Борисов. Цънцарова беше на висота. Запази хладнокръвие дори при вулгаризмите и агресивните гримаси“, пише още Методиев. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети