Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Близнашки: Божков и Василев трябва да дават показания, а не интервюта

Политика

Близнашки: Божков и Василев трябва да дават показания, а не интервюта

Близнашки: Божков и Василев трябва да дават показания, а не интервюта - Tribune.bg
Снимка:

БСП падна до нивото на „Да, България“, искат да направят коалиция на приватизаторите

Васил Божков и Цветан Василев трябва да дават показания, а не да дават интервюта, да ни занимават с Али Баба… Това мнение изрази пред БНТ експертът по конституционно право и бивш служебен премиер проф. Георги Близнашки. Ако Божков твърди за срещи с хора от правителството, то трябва да каже и за срещите си с Орешарски и Станишев, призова още Близнашки.

„Той не е светена вода ненапита. Вътре в игрите е от много години насам. Не отдавайте значение на комиксите“, каза Близнашки като визира подхода за поднасяне на „истини“ от Васил Божков във Фейсбук.

Близнашки коментира и политическите процеси у нас.

„БСП падна до нивото на „Демократична България“, слязоха на едно и също равнище. Тук е големият проблем, това е жалкото. Корнелия Нинова натам е ориентирана-след евентуални избори, да се направи една коалиция между БСП и „Демократична България“ или „Да, България“, там както е. Те са коалиции разни, търсят си партньори и едните, и другите. Гарелов им подсказва. Известни журналисти съветват да върнем Иван Костов отново на власт. Абсурдни идеи. Това означава обществото да се взриви на втория, на третия месец, ако се стигне до такава голяма коалиция на приватизаторите“, каза той.

„Мая Манолова и тя не знае на кой свят е, но е изключително енергична. Това не може да ѝ се отрече, пуснали са я напред“, каза той. И допълни:“ В България има влиятелни среди, които са заинтересовани от срив на държавността. Ако може всичко да започне отначало. Тогава те ще се окажат хора, които могат да бъдат полезни отново, ще се забрави какво е било , кой какво е откраднал. Олигарсите са един куп хора в България и не е задължително да са много умни.“

Според него идеята на президента Румен Радев е изчерпана. „От самото начало той тръгна с гафове. Той не разбра какво се очаква от него. Когато се стигна до инициативата за промяна на Конституцията, нещата станаха неудържими... Знам целия сценарий, който беше подготвен за Румен Радев. Как да се изфабрикува съгласие в обществото за изваждане на прокуратурата от съдебната власт, но това са абсурдни идеи, които не могат да минат. Радев се опитва да насъска народа срещу правителството, но разделителната линия е друга“, каза още Близнашки.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (18)

ИСТИНАТА Истинските журналист и, трябва смело да задават въпроси и на К. ИМПЕКСОВА и Г. ГЕЧЕВ за разграбването, приватизацията чрез РМД-та; откраднатите спестявания на родителите ни и пенсионният фонд! Изникват въпроси: Страхуват ли се или им се заплаща? Недопустимо е тези личности да мислят, че бг народ е деб@илен и миналото е забравено!
06.06.2020 15:08 / Отговор
Той е Един от тях но показа колко е бездарен министър и сега злобно критикува защото е стар мърморещ "професор".
04.10.2020 09:02
ДАНЪКОПЛАТЕЦ Недопустимо е тези, които разграбиха и фалираха д-вата, само да нападат управляващите. Време е да понесат отговорност. Как К. ИМПЕКСОВА си приватизира имот в Хараре/Зимбабвия? Защо бе отстранена като зам.м-Р за корупция? Да обяснат,какво се случи с разграбените над 200 млрд. $, в чий с/ки бяха разпределени и прехвърлени? Ако мълчим, тази втедна за Б-Я партия, отново е готова да разграби хазната така, както и собствената си партийна каса, на няколко пъти. Те не са свикнали да дават, да носят отговорност, защото им липсва морал. Но с лекота разпределят чужди средства, за които нямат принос!
06.06.2020 15:17 / Отговор
Най-големият хамелеон и всеобщ играч /мърляч се казва Близнашки. Върти го суче го, и пак срещу президента. Превърна се в най-долната подлога на Пеевски и Доган.., както и на Борисов. Правилно го изключиха от БСП .А че има държавен рекет и тотална корупция, и пеленачетата научиха. Управлява ни изпълнително мафията.
06.06.2020 15:30 / Отговор
Казвам Близнаков е хамелион и мърляч . Много се "тревожа "за теглото му тъй като прилича на оглупял говорящ учител които си повтаря урока.
04.10.2020 09:13
Най-големият хамелеон и всеобщ играч /мърляч се казва Близнашки. Върти го суче го, и пак срещу президента. Превърна се в най-долната подлога на Пеевски и Доган.., както и на Борисов. Правилно го изключиха от БСП .А че има държавен рекет и тотална корупция, и пеленачетата научиха. Управлява ни изпълнително мафията.
06.06.2020 15:31 / Отговор
Не става! Не става бе хора ,не става и не иска да знае нищо този " човек".Голяма Ло - Ена топка бълващ омраза!
04.10.2020 09:20
Нивото на Демократична България, Да, България и отчасти на БСП, като изключим свинарите, алкохолиците и т.н. , е интелектуално, грамотно, възпитано и добро. А що се касае за нивото на гл. прокурор, то е на дъното на юридическата наука и практика, просто един милиционер, обикалящ Родината, нищо не правещ и не разбиращ. Прокуратурата трябва да е извън съдебната власт.
06.06.2020 15:42 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети