Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Боец” искат оставката на Румен Спецов

Политика

„Боец” искат оставката на Румен Спецов

Боец искат оставката на Румен Спецов - Tribune.bg
Снимка:

„ОСТАВКА НА СПЕЦОВ!

Жалко, но друг ход нямаме.

Преди десет дни БОЕЦ и Биволъ се срещнахме с Румен Спецов, шеф на НАП. Акцията бе част от инициативата на БОЕЦ "ДА СЪБУДИМ ПРОМЯНАТА" с цел да върнем фокуса върху най важните цели - борбата с корупцията, отстраняването на Гешев и сигналите на БОЕЦ за ЛУКОЙЛ, ТУРСКИ ПОТОК, Пеевски, Борисов и тн”. Това се посочва в позиция на организацията във Фейсбук.

По думите им от Спецов са поискали информация за резултатите от действията на НАП по сигналът им за ЛУКОЙЛ, Пеевски и къщата в Барселона.

„Поведението на Спецов бе неадекватно и срамно, защитна реакция и реплики - "Не ми дръжте сметка" и "Не ми се карайте". От него разбрахме само, че НИТО ЕДНА ревизия не е приключила и след наш натиск и настояване обеща публично, че до края на изминалата седмица ще ни изпрати информация за действията на НАП по сигналите ни.

Спецов излъга. Срока изтече а той мълчи, като гербаджия на разпит в ДАНС. Нямаме друг ход освен да му поискаме оставката”, пишат още Боец.

Те заявяват, че се опитват да извадят управляващите от самоубийствената спирала, в която са  влезли.  

 Да ги принудим да се размърдат и да ги събудим. Да отвърнем на мафията, която мина в контраофанзива. И не сме спирали да го правим, да действаме и да бъдем активни всеки ден! Да компенсираме тяхната слабост и неспособност с нашата активност в борбата срещу мафията. Но тяхната работа не можем да свършим. И продължават да се давят в интриги и капани и да не разбират, че единственото им спасение е в незабавни реални действия и резултати по най важните за гражданите теми и сигналите на БОЕЦ. Не ни интересува кой какъв СМС е пратил, важно е какъв е резултата от ревизията на Пеевски! От ревизията на ЛУКОЙЛ. От ревизиите на Златев, Чаушев, Саздов, Борисов, Георги Йовчев и Борислава Йовчева по сигнала ни за Къщата в Барселона! От проверките по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК! От проверките по сигналите ни срещу Гешев, Цацаров и Ханчева.

Спецов трябва да си ходи и омертата на мафията пробита. Кирил Петков и Асен Василев все още имат шанс за действия, за пореден път им "дигаме топката" и показваме верният път. Поели сме всички рискове и свършихме черната работа. Разбира се, могат и да задържат Спецов и той да продължава да пази, като втори Гешев интересите на мафията и лично на Борисов и Пеевски. И това ще е воденичният камък, който сами си нахлузват на шията и който ще ги завлече на дъното. Дано разума надделее и съберат смелост, ще ги подкрепим. Тяхно е решението. БОЕЦ взехме своето- оставка на Спецов и бой до дупка срещу наглите и марионетките им! „посочват още от Боец.

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети