Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. „Боец” искат оставката на Румен Спецов

Политика

„Боец” искат оставката на Румен Спецов

Боец искат оставката на Румен Спецов - Tribune.bg
Снимка:

„ОСТАВКА НА СПЕЦОВ!

Жалко, но друг ход нямаме.

Преди десет дни БОЕЦ и Биволъ се срещнахме с Румен Спецов, шеф на НАП. Акцията бе част от инициативата на БОЕЦ "ДА СЪБУДИМ ПРОМЯНАТА" с цел да върнем фокуса върху най важните цели - борбата с корупцията, отстраняването на Гешев и сигналите на БОЕЦ за ЛУКОЙЛ, ТУРСКИ ПОТОК, Пеевски, Борисов и тн”. Това се посочва в позиция на организацията във Фейсбук.

По думите им от Спецов са поискали информация за резултатите от действията на НАП по сигналът им за ЛУКОЙЛ, Пеевски и къщата в Барселона.

„Поведението на Спецов бе неадекватно и срамно, защитна реакция и реплики - "Не ми дръжте сметка" и "Не ми се карайте". От него разбрахме само, че НИТО ЕДНА ревизия не е приключила и след наш натиск и настояване обеща публично, че до края на изминалата седмица ще ни изпрати информация за действията на НАП по сигналите ни.

Спецов излъга. Срока изтече а той мълчи, като гербаджия на разпит в ДАНС. Нямаме друг ход освен да му поискаме оставката”, пишат още Боец.

Те заявяват, че се опитват да извадят управляващите от самоубийствената спирала, в която са  влезли.  

 Да ги принудим да се размърдат и да ги събудим. Да отвърнем на мафията, която мина в контраофанзива. И не сме спирали да го правим, да действаме и да бъдем активни всеки ден! Да компенсираме тяхната слабост и неспособност с нашата активност в борбата срещу мафията. Но тяхната работа не можем да свършим. И продължават да се давят в интриги и капани и да не разбират, че единственото им спасение е в незабавни реални действия и резултати по най важните за гражданите теми и сигналите на БОЕЦ. Не ни интересува кой какъв СМС е пратил, важно е какъв е резултата от ревизията на Пеевски! От ревизията на ЛУКОЙЛ. От ревизиите на Златев, Чаушев, Саздов, Борисов, Георги Йовчев и Борислава Йовчева по сигнала ни за Къщата в Барселона! От проверките по сигнала ни за ТУРСКИ ПОТОК! От проверките по сигналите ни срещу Гешев, Цацаров и Ханчева.

Спецов трябва да си ходи и омертата на мафията пробита. Кирил Петков и Асен Василев все още имат шанс за действия, за пореден път им "дигаме топката" и показваме верният път. Поели сме всички рискове и свършихме черната работа. Разбира се, могат и да задържат Спецов и той да продължава да пази, като втори Гешев интересите на мафията и лично на Борисов и Пеевски. И това ще е воденичният камък, който сами си нахлузват на шията и който ще ги завлече на дъното. Дано разума надделее и съберат смелост, ще ги подкрепим. Тяхно е решението. БОЕЦ взехме своето- оставка на Спецов и бой до дупка срещу наглите и марионетките им! „посочват още от Боец.

 


Топ новини

виж още
Актуална тема