Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Бонев „краде” гласове от Игнатов на „Орлов мост”

Политика

Бонев „краде” гласове от Игнатов на „Орлов мост”

Бонев краде гласове от Игнатов на Орлов мост - Tribune.bg
Снимка:

Борислав Игнатов има сериозна конкуренция в лицето на младия Борис Бонев, видя Трибюн. Бонев има едно основно предимство пред т.нар. радикално десни избиратели, които след експериментите на хората от кръга на Прокопиев са силно демотивирани. Борис Бонев е от София, за разлика от варненеца Игнатов.

Снощи Бонев също е бил част от окупаторите на „Орлов мост“. За участието му в протеста говорят редица постове във Фейсбук.

„Тръгнах от позицията, че ще гласувам за арх. Игнатов, най-вече за да имат по-голям процент и шанс. Но след като изчетох и изгледах онлайн кой какво предлага, защо, кога и как говори и се аргументира, нямам никакво съмнение кой е моят кандидат”, казва млада избирателка в текста на новата си профилна снимка с Бонев от „Спаси София”.

Под тази снимка започва истинска „Игра на тронове” между симпатизанти на ДБ, които бранят Игнатов и фенове на Борис Бонев с хаштаг  #metoo.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (2)

Георги Петров Със сигурност хората, които бяха принудени да заобикалят Орлов мост, заради банда лумпени няма да гласуват за ментето Борис Бонев!
25.10.2019 17:21 / Отговор
Делчо Попов Хората на Иво Прокопиев - Борис Бонев и арх. Игнатов се самоизядоха на тези избори! Вместо да обединят сили и да отидат на балотаж като втори след ГЕРБ, те ще гледат отстрани както "Демократична България" от години гледа Народното събрание - само отвън!
28.10.2019 11:08 / Отговор

Добави коментар




Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Правилно ли е решението за отпускане на великденски добавки за най-бедните пенсионери?
Покажи резултати Скрий резултати