Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борис Бонев потвърди: Васил Терзиев е едно от имената за кмет на София

Политика

Борис Бонев потвърди: Васил Терзиев е едно от имената за кмет на София

Борис Бонев потвърди: Васил Терзиев е едно от имената за кмет на София - Tribune.bg
Снимка:

„Васил Терзиев е едно от имената, които се спрягат“, потвърди Борис Бонев пред БНР по повод предстоящите местни избори и кандидатурата за София.

Потвърдено: Васил Терзиев излиза от Eleven Ventures, за да влезе в битката за кмет на София

„Познаваме го от доста години. Той е от години съмишленик на „Спаси София“. Смятаме, че той е човек, който ако влезе в политиката, би било добре, защото има какво да даде и на София, и на държавата“, заяви още Бонев.

Бонев скочи и на Васко Терзиев през фалшивия си профил

Той уточни, че финалното решение за кандидатура и начина за издигане може да има при коалиционно споразумение, каквото на този етап няма. По думите му разговорите с ПП-ДБ текат от повече от 8 месеца.

Как компаниите оцеляват при финансови трусове? Пет съвета от Васил Терзиев

„Доста сме напреднали в голяма част от казусите. Не е имало никакви спорове за позиции. Тук по скоро ако има от наша страна определени притеснения - те са свързани с това дали в някакъв момент София няма да стане залог за спокойствие на националната политика - за да няма изненадани, ние сме казали директно, че това за нас би било абслютно недопустимо и ние няма как да бъдем в коалиция, в която се пази ГЕРБ, защото ГЕРБ са всичко, което ние не сме“, заяви още той. 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети