Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Политика
  3. Борис Бонев заяви, че е най-активният опозиционен общински съветник

Политика

Борис Бонев заяви, че е най-активният опозиционен общински съветник

Борис Бонев заяви, че е най-активният опозиционен общински съветник - Tribune.bg
Снимка:

Общинският съветник Борис Бонев се похвали сам, че е изключително активен в работата си. Той говори в подкаста „Z-Каст, еп. 34 - „Когато ги изчегъртаме от София - гответе се за битката след утрешния ден“.

Нормално е опозицията да бъде обсебена с даването на по-добри решения, отколкото дават управляващите, защото истинската опозиция трябва да бъде алтернатива. Нагледали сме се през годините на много „опозиции“, които много комфортно си виреят в тази им роля, защото ги е страх да поемат управлението. Това не е опозиция, това е живуркане някъде там в периферията“, заяви Бонев.

Той отново заговори за мотивите си да се яви като независим кандидат-общинар, вместо да бъде част от партия или дори да опита да регистрира своя. Според Бонев това е нямало да се приеме добре от гласувалите за него, които са виждали в „Спаси София“ непартийните кандидати.

Независимо какъв беше резултатът в София – аз ще задам контравъпрос. Има ли някой в общинския съвет в момента, който да е по-активен в показването на проблемите и в даването на решения? Защото аз, като един-единствен общински съветник, съм внесъл повече доклади, дал съм повече предложения, направил съм повече питания, отколкото цели групи в общинския съвет“, заяви той.

От думите на Бонев излиза, че си дава отлична оценка на свършеното до тук – по-висока от тази на цели групи от ОС. За сравнение само ДБ например имат 12 души в общинския съвет.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп